вторник, 30 април 2024 г.

Мила Роберт влиза в „Пайнер“

С Есил Дюран

Известната певица и художничка Мила Роберт ще подпише договор с музикалния гигант „Пайнер“. Решението на екстравагантната изпълнителка идва след многобройните питанки дали действително влиза в отбора на попфолк дивите – предположение, провокирано от последната й песен, озаглавена „Покемон“.

До броени дни щерката на Ваня Щерева ще представи следващия си проект, базиран на елементи от хитовия жанр, пише „Галерия“. “Неслучайно записа парче с Азис, след това направи прочит на „Квартална кръчма“, в оригинално изпълнение на Ивана. Сега е първа дружка с Роксана и Есил Дюран, коментират нейни близки пред изданието. Голямото си приятелство с ромската перла и джаз певицата тя демонстрира по време на изминалия „София прайд“. Още по време на репетициите, Роберт се присъедини към блондинката, а по-късно застана пред обектива заедно с Дюран. „Нищо не може да спре желанието да застанеш в подкрепа на любовта. Душите ни нямат пол, обичайте се и бъдете приемащи. Живейте щастливо, цветно и осъзнато“, апелираха те.

Певицата е неузнаваема с новата си визия

Друг интересен факт е, че подобно на Мила, която крие фолк перли в репертоара си, нейни парчета са в шоу програмата на новите й колеги, една от тях – Галена. По време на клубни участия 38-годишната звезда залага на модерния ритъм и вече изградения нестандартен стил на младата любимка. Предпочитани остават проектите „Никой не може“, „Все по-добре ще става“, „Всичко рязко светва“ и „Наше си е, Саше“. Друга светска мълва гласи, че освен соло парче, тя готви и няколко дуета с едни от най-обичаните имена в родния шоубизнес. Рамо в реализацията на проектите удря и нейната майка, която наскоро възроди певческата си кариера.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html