събота, 4 май 2024 г.

Приятелка на Пам от „Ергенът“ й краде гаджето

В Никити, Халкиди, разпуска на плажа с чаша охладено вино

Пламена Велкова, по-известна като Пам Велидис от „Ергенът“, има горчив опит в любов. Плюз сайз моделката никога не е изневерявала на мъж, но нейна половинка й кръшка и то с най-добрата й приятелка и това дълбоко я наранява. Затова и сега е по-предпазлива с мъжете и трудно се доверява на някого, но все пак не престава да вярва, че някога ще срещне подходящия.

Моделката продължава да тренира във фитнеса с инструктор

Откакто има социални мрежи, плюс сайз моделката никога не е качвала снимка с мъж, с когото е имала интимни отношения. „Тези слухове, които се разпространяваха, че още преди „Ергенът“ си имам приятел, са пълна измислица. Момчето от снимката, която се споделяше в мрежите, е мой близък приятел“, разкрива Пам пред „Галерия“. За нея перфектният мъж трябва да е изтъкан от недостатъци. „Омръзнало ми е от „перфекционисти“, категорична е есеистката. Тя все още не може да се отърси от загубата на най-близката си приятелка, която я стимулира да влезе в предаването. Есеистката споделя, че ако днес може да й каже нещо, това би било, че тя е най-хубавото нещо в приятелството, което някога й се е случвало. След новината за загубата й плюз сайз моделката не може да продължи адекватно участието си в шоуто и напуска формата. „След смъртта й, аз си имах ритуал. Отивах да тренирам в залата, защото тя ме запали по фитнеса, а след това ходех на гробищата при нея и прекарвах доста време там“, признава пред „Галерия“ Пам. Само това я запазва цяла. Въпреки че във фитнес залите някои се държат отвратително с участничката от „Ергенът“, защото не изглежда по общоприетите стандарти, но тя продължава да тренира и вече се радва на добри резултати.

Не влиза в „Ергенът“ зарадите парите, а защото й казали, че няма да я приемат. С Мони Зенгинер се засичат още на кастинга, допадат си и така предаването ражда едно приятелство. Пам не е гледала нито един епизод от първия формат на „Ергенът“. „Никога не съм очаквала, че ще участвам в такова предаване“, не крие тя.

Камерата я обича

Велидис би направила предаването в Азия, като си представя участничките да мият слонове и да изпадат в предизвикателни ситуации с ергена. Никой не разбрал, че през цялото предаване Велидис е с брутална алергия от грима в предаването. Очите й сълзят, подути са, а тя е на лекарства. „Хората си мислеха, че плача и се разстройвам лесно, а аз бях с ужасна алергия.“ Пам смята, че този формат не разкрива същността на хората и зрителите не са научили много за нея.

Тя е родена в Карнобат. В 12 клас живее сама, готви си и си прави бюджета за месеца. Баща й е бил в приемни семейства и в интернат и именно той я научава да бъде силна и трудолюбива. Тя живее няколко години в Гърция, където научава езика на разговорно ниво. Иска да следва медицина, но осъзнала, че няма да издържи психически и се отказва от това свое желание. Така завършва философия в София. „Човек трябва да се мотивира не от външни фактори, а от самия себе си. Аз дори се хващам на бас със мен си. Поставям си предизвикателства и сама си ги изпълнявам“, признава Пам. Обича да чете Ницше, Ремарк, Достоевски, слуша много джаз и гледа европейско кино. В Гърция бъркат името на моделката и я наричат планета или палма вместо Пламена. Фамилията й също бъркат при вадене на документи и вместо Велкова, я записват Велидис. Това обаче й допада. Пламена харесва името Пам и дори иска един ден да кръсти детето си с три букви. Като дете тя е непослушна, откачена и много контрастна от останалите.

Есеистката обича планината и помни, че един мъж, с когото излизала, казвал, че „Планината изправя криви души“. Велидис харесва и морето, но има силна слънчева алергия и ходи рано сутрин на плаж или късно вечер. Най-хубавите си преживявания и пътувания осъществила с малко пари. В студентските си години, била на парти пътешествие. София-Берлин, Берлин-Кьолн, Кьолн-Амстердам и обратно. Нямала много възможности, но това не й попречило да си изкара добре.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html