петък, 3 май 2024 г.

Хари и Меган спират с публичните изяви

Херцозите на Съсекс решиха да се порадват малко на личния си живот

Принц Хари и Меган Маркъл ще направят крачка назад и ще спрат с публичните изяви. Според техен говорител „двамата няма какво ново да кажат“. За известно време те ще преустановят с писането на книги, както и повече няма да правят документални филми. Ще отказват и да дават интервюта.

Преди няколко години херцогът и херцогинята на Съсекс се преместиха в САЩ, уж да запазят личното си пространстно. Нищо подобно не се случи! Хари рязко се превърна в блудния син и започна серия от атаки, в които вадеше кирливите ризи на кралското семейство и се жалеше от собствения си живот. Обвинения в расизъм спрямо Меган, разкази за физическо насилие, какви ли не ги избълва по-малкия принц. Върхът на сладоледа бе автобиографията „Резервен“, от чиито страници пълзят змии и гущери.

След коронацията на баща си Чарлз III обаче Хари изглежда вразумен. Едва ли е имало „конско“, и то на такава тържествена церемония. По-скоро в историческия момент принцът е осъзнал, че е реагирал прекалено емоционално и остро срещу собственото си семейство, което винаги го е обичало, твърдят запознати с Бъкингамските дела. Поне засега, Хари и Меган са решили наистина да се порадват на личния си живот и да не хвърлят нови „бомби“ в общественото пространство.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html