понеделник, 29 април 2024 г.

Златка Димитрова посвети татус на приятеля си

Златка Димитрова

Една от най-успешните родни моделки и инфлуенсъри Златка Димитрова влиза в козметичния бизнес от есента, пише „Галерия“. Бургазлийката работи съвместно с известна българска компания и ще пусне своя линия продукти с изцяло натурални съставки под името „Латифория“ – душ гел с абразивни частици и хидратиращо олио. С помощта на специалисти Злати селектира съставките, които са с най-високо качество.  Самите ароматите, които ще са три, също са избрани – кокос, шоколад и на цветя. Първите мостри са вече готови. Продуктите ще се предлагат и в много красива опаковка, а цените им ще са по джоба на всяка българка.

Две от трите мастилени рисунки, посветени на любимия й

Паралелно с това Злати не спира да разработва и успешната си спортна линия „ZD sport“, като планира да изненада приятно своите клиентки с разнообразни нови спортни модели през есента. Развитието на собствените си марки, смуглата красавица редува с ангажиментите си на модел. Наскоро тя засне фотосесия за голяма козметична марка и подписа договор за кампания за бански костюми. За да успее да свърши всичките си задачи за деня, тя става в пет и половина всяка сутрин. В шест и половина е в залата, за да тренира, а работният й ден започва в осем, след като е приготвила закуска и е оставила сина си Миро на детска градина. „Аз съм абсолютен работохолик и във всичко, което правя, влагам цялото си сърце, желание и много любов. Деен и енергичен човек съм, обичам работата си и ми коства доста усилия, за да справя с всичко, защото конкуренцията е жестока. Имам много отговорности през деня, добре че майка ми помага в грижите за малкия. Не знам как щях да се справя без нея. Тази година той ще е първокласник. Записала съм го в държавно училище в родния ми Бургас. Той говори свободно руски, сам се научи, просто му се отдава този език и затова ще наблягаме на него. В края на годината планирам да се преместя да живея в София и тогава ще го преместя да учи в столицата. Аз и сега постоянно пътувам до София заради приятеля ми, чието име отново ще запазя далеч от медиите. Запознахме се чрез общ приятел и от първия миг усетихме, че сме специални един за друг. Отношенията ни бяха чисти от първата среща и неочаквано се превърнаха в любов – по детски чиста и дълго чакана и от двама ни. Така връзката ни наскоро навърши една година. Все още не знам дали ще живеем под един покрив, когато дойда в София, за мен е важно да се разбираме. В днешно време са много сложни взаимоотношенията между мъжа и жената. За мен е ценно, че държим много един на друг, грижовен е към мен, семейството ми и Миро. Синът ми също е доста привързан към моя приятел, името му често присъства в нашите разговори“, признава пред „Галерия“ Златка Димитрова. Всички празници тя прекарва заедно с половинката си, сина си и понякога и с неговите деца. Тя не крие, че макар че е на 39 години иска да стане майка още веднъж. Приятелят й също, но и двамата не са обсъждали сватба. Злати не смята, че подписът, халката или децата правят семейството. По-важно е разбирателството, отношението и това да си опора на човека до теб, да го разбираш. Да четеш мислите му. „Много хора смятат, че като родят на някого едно, две или три деца ще са заедно винаги. Не се знае какво ще се случи в бъдеще. Много пъти нещата започват по един начин, а завършват по друг“, смята моделката. И двамата не се ревнуват. По думите й той също е много привлекателен мъж, често улавя погледите на жените към него, но му има пълно доверие. Злати също е изключително лоялна и честна с приятеля си и няма никакви тайни от него.

И той също като нея спортува, храни се и живее здравословно. Двамата са фенове на татуировките и дори имат обща мастилена рисунка. Тя е част от песента на рапъра 100 Кила и Маги Джанаварова  „Just the Two of Us“. „Татуирахме си – „Ти и аз в себе си“, написано с моя почерк“, издава моделката. Нейната се намира под гърдите, от страната на сърцето. Пак там, но-нагоре тя е сложила още един татус, посветен на любовта им – две сърца и знака за безкрайността. Третата рисунка, посветена на любимия човек, е на безименния й пръст.

Злати планира да прекара летните месеци на караваната си на къмпинг „Каваците“. Тя сама направи своя летен дом на колела –  той е боядисан, освежен и вече си има люлка и килимче. От 23 години всяка година е там заедно със своето семейство и за нея няма нищо по-хубаво от къмпингарския начин на живот. По цял ден се разхожда по бански, раздърпана блуза и се наслаждава на морето. Така ще е и тази година.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html