неделя, 5 май 2024 г.

Милица Гладнишка запя с гаджето си на сцената

Актрисата и певица Милица Гладнишка вече е неразделна с десет години по-младия си приятел – популярния от дублажите куклен актьор Иван Велчев, пише “Галерия”.

Двамата освен че живеят заедно, макар и да крият връзката си от медиите, вече са заедно и на сцената. Те участват в хитовия мюзикъл „Мелофобия“, който е по тяхна идея. Иван, който е официалният глас на Бъгс Бъни за България, и Милица пеят като за световно в компанията на Мирослав Иванов от  „Обичайните заподозрени“, Николай Воденичаров-Никеца, който се подвизава като Исус в „Исус Христос суперзвезда“ и Милена Маркова-Маца. Музиката е на Милица  и Иван, а стиховете, монолозите и диалозите са по действителни случаи сред контрастни картини. Освен това двойката обикаля страната с концерти, като на 31 май имат обща изява в „Строежа“. Двамата са заедно от десет години и вече искат да имат дете. Но не и да се женят, защото като дете на разведени родители бракът я травмира и още като тийнейджърка се зарича да не облича никога бяла рокля. Освен това Милица вярва, че подписът само пречи на любовта и хармонията във връзката, но за сметка на това искат да имат дете.

Заедно в мюзикъл „Мелофобия“

Любовта им пламва по време на детския театрален проект „Приказки с оркестър“ в зала „България“, в който Гладнишка има ролята на разказвача. Покрай актьорските превъплъщения страстта ги завладява. Е, случвало се е да се скарат и дори тя да си събере багажа, защото е много импулсивна и бързо пали, но той винаги я кара да премисли, да седнат, да поговорят и да изчистят недоразуменията. Двамата си пасват перфектно, защото и той като нея е нестандартен и музикален, може дори да свири на барабани и акордеон. „Приятелят ми е страхотен човек, весел, жизнерадостен, със страхотна фантазия и е много грижовен“, разкрива Милица. Тя не крие, че преди да срещне Иван, прекарва дълги периоди, в които няма гадже. Тогава излиза по барове и се отдава на флиртове с различни мъже, за да не се чувства самотна. Преживява доста предателства и раздели, но никога не се самосъжалява заради любовна несполука. Единствено изпада в дълбока депресия, когато в ръцете й умира майка й. „След смъртта й от нерви не спирах да ям. Мислех да се самоубия. Карам колата, рева, крещя, спомням си как стои до мен. Много време продължи това“, откровена е акрисата, която губи и баща си рано и така и не успява да го опознае добре, а двамата да се сближат. Когато майка й се разболява от рак, актрисата потъва, защото разбира, че на жената й остават между шест и осем месеца, тъй като е в последната фаза на болестта. А като за капак, баба й си отива в същия ден, в който майка й научава за тежката диагноза. Жената отказва химиотерапия и си отива осем месеца по-късно. Седмица след смъртта й Милица има концерт и докато изпълнява една от песните, не успява да сдържи сълзите си и те рукват като река по лицето й.

От депресията я вади освен приятелят й Иван и работата й. Сега Милица пази като очите си тромпета на майка си, защото тя е една от малкото жени у нас, която свири професионално на този инструмент. Тъкмо тя е човекът, който пали Гладнишка по музиката. От дете Милица натиска клавишите на пианото и мечтае да стане оперна певица, но страстта към театъра наделява и завършва НАТФИЗ. След като завършва театралната академия, си изкарва прехраната като сервитьорка, телефонистка, копирайтър, преводач. А сега, освен че озвучава филми, пее, рисува, пише и дори може да шпаклова и да боядисва стени.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html