неделя, 28 април 2024 г.

Ханде Ерчел крие десет пластични операции

Оранжевата й мини рокля получи одобрението и на критиката

Звездата от „Почукай на вратата ми“ Ханде Ерчел се появи на филмовия фестивал в Кан на събитието на популярната марка сладолед, на която тя е посланик. Актрисата подходи към мисията си с цялата отговорност и изглеждаше просто ослепително. Както винаги, красавицата заложи на екстравагантен аутфит – ултракъса корсетна мини рокля в оранжев цвят, бродирана с мъниста и  златни сандали, украсени с камъни. „Слънцето на Кан!“, „Кралицата на Кан!“, „Богинята!“, пишат фенове под снимките на Ханде, които тя сподели в социалните мрежи.

Въпреки че по-рано самите те яростно я критикуваха за прекомерната й слабост, но вече под следващата снимка в бански костюм отново лееха възхвали за разкошната фигура на турската звезда.

Откакто се появи в сериала, красавицата е любимка на фенове по цял свят

Между другото, мнозина се съмняват в естествената красота на Ханде Ерчел. Момичето е заподозряно в цял набор от процедури за подобряване на външния вид, някои дори ги преброиха до 10: от уголемяване на устните до отстраняване на бучките на Биш и липосукция на брадичката, както и корекция на носа. Факт е, че преди световната си слава Ханде е изглеждала видимо по-едра от днес. Може би основната заслуга за промените й се дължи именно на отслабването. Напълно възможно е обаче да е имало и „подобряване“!
Турската звезда е призната за една от най-красивите жени в света, показа изследване. Фотографии на звездата от „Почукай на вратата ми“ отпреди само шест години обаче наистина свидетелстват, че Ханде невинаги е изглеждала толкова добре.

Днес 28-годишната Ерчел може да се похвали с изваяна фигура на топ модел, както и със скули, изразителен овал на лицето и красив нос, но миналото винаги остава следи в социалните мрежи. Сред старите публикации на Ханде могат да бъдат открити снимки, на които тя  изглежда неузнаваема. Някога любимката на зрителите е имала пълни бузи и закръглено лице. На някои от фотографиите се забелязва, че Ханде дори има двойна брадичка. Явно актрисата е обичала да си похапва обилно в отминалите дни, въпреки че сега спазва строга диета, като консумира само здравословни и нискокалорични храни. Остава загадка дали Ханде Ерчел е променила чертите на лицето си с помощна на скалпела на пластичните хирурзи.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html