неделя, 5 май 2024 г.

Мъжът на Русата Златка помля кола за половин милион (ВИЖ СНИМКА)

Възлюбеният на плеймейтката е фен на високите скорости

Мъжът на легендарната плеймейтка Златка Райкова – бившият тенисист Карен Хачатрян, помля автомобил за близо половин милион лева, пише „Галерия“. Снимка на скъпото возило, марка „Ламборгини“, се появи в официалния му профил в Инстаграм. Фотото издава, че бързият звяр е със смазана предна част и е извън движение.

От красивата визия на автомобила няма и следа

Не е ясно при какви обстоятелства колата е придобила този си вид – изкривен капак в предната си дясна част, изпочупени фарове и деформирана броня. Карен е в добро състояние и при семейството си – русокосата фурия, нейния син Благой-младши и общото им дете Карен-джуниър.

Известно е, че ексспортистът има две слабости – красивите жени и високите скорости. Това е една от причините да крие няколко бутикови попадения в гаража, сред които се нареждаше и спортното му Ламбо. Самият той неведнъж се е хвалил с възможностите зад волана. За съжаление шофирането му с над 100км/ч из столичните булеварди провокира немалко хапливи коментари от страна на последователите му.

Мнозина от тях се питат как поддържа толкова висок стандарт на живот, предвид факта, че вече е извън спортната арена. Разбира се, той неслучайно разполага с тлъста сметка.

В миналото се е занимавал основно с черно тото. През 2020 година Българската федерация по тенис взема строги мерки и налага доживотна забрана за игра на Карен и глоба от 250 000 долара. Брат му, който също е замесен, се отървава със спрени права за десет години и санкция от 50 000 долара.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html