неделя, 28 април 2024 г.

Ертан Сабан на нож с футболисти на „Галатасарай“

С Ебру Йозкан се радват на хармонично семейство

Тези дни популярният актьор Ертан Сабан попадна в скандална ситуация, в която обиди футболния отбор на „Галатасарай“ и видеото се оказа в социалните мрежи. Нецензурните думи на актьора предизвикаха злостни коментари в нета и феновете на истанбулския тим призоваха за бойкот на филма, в който той играе в момента – „Животът такъв, какъвто е“. В него той се превъплъщава в главния персонаж Сади Паяслъ.

Ертан е роден на 4 декември 1977 г. в македонската столица Скопие, където живее известен период от живота си. Има двойно гражданство – турско и македонско. Иначе семейството му е с турски произход. Сабан може да говори и на истанбулски, и на скопски диалект. Той завършва театралния факултет на Македонската консерватория.

През 2013 г. Ертан Сабан изиграва ролята на Кемал Ататюрк в драмата на режисьора Александър Поповски „Балканите не са мъртви“.

Той е женен за популярната актриса Ебру Йозкан, която помним в ролята на красивата Дилара от „Твоят мой живот“. Двамата започват лав сторито си през 2014 г. и след 2 години вдигат грандиозна сватба в Истанбул. Сега щастливите родители се радват на 5-годишната си дъщеричка Бириджик.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html