петък, 26 април 2024 г.

Джей Ло изпитва вина заради тормоз над близнаците й

Певицата страда, че децата й носят негативите от това, че е известна

Дженифър Лопес е перфектната майка, затова шокира феновете си, като сподели в телевизионно интервю, че изпитва „вина“ заради живота, който имат 15-годишните й близнаци Ема и Максимилиан.

„Смятам, че да си дете на известни родители не е нещо, което много хора могат да разберат, и аз съчувствам на близнаците ми за това, защото те не са го избрали“, обясни певицата, като разказа, че тийнейджърите й са получавали по-различно внимание, в сравнение от останалите деца. „Другите не ги виждат такива, каквито са. И мисля, че това трябва да е много трудно за тях. Затова бих искала да мога да ги предпазя“, каза чаровната певица, чийто съпруг е не по-малко „звезден“ от нея – Бен Афлек.

За Джей Ло било важно близнаците й да могат да бъдат себе си, а не хората да ги знаят и виждат единствено като „децата на Дженифър Лопес“. Освен това носителката на „Грами“ разказа за това, че те често са „съдени“ от непознати.

„Всеки се сблъсква с това да бъде тормозен. Няма значение кой си, пак можеш да бъдеш тормозен. Те знаят, че има обектив, който ги наблюдава, а това е трудно“, сподели угрижената майка.

Въпреки „вината“, която изпитва Лопес, не смята да предпазва Ема и Максимилиан от всичко негативно, за да ги научи да бъдат бойци в живота.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html