неделя, 28 април 2024 г.

Емили Тротинетката излезе от ареста под гаранция

Емили Тротинетката излезе от ареста срещу 1500 лева гаранция. Това реши преди минути Районният съд в града под тепетата.

„Доволна съм, наистина се промених и наистина се чувствам виновна“, каза на излизане от съдебната зала Емили, чието име по документи е Даниел Йорданов.

Емили бе привлечена като обвиняема за престъпление за това, че на 3 април в Пловдив, заедно с Тошо Куката и Чеченеца е извършила непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото.

В търговски център пред множество граждани са склонили свидетеля от Пловдив да бъде вързан в областта на шията за колан, стоейки на колене да имитира движенията на куче, на което се дават команди и подхвърлят предмети.

Адвокатът на Емили Тротинетката представи документи, че клиентът му страда от психично разстройство и мисли за самоубийство в ареста. Другите двама участници в скандалния видеоклип – Петко Атанасов – Чеченеца и Тодор Огнянов – Куката, които разхождаха момче на кучешка каишка в пловдивски мол, остават в ареста, тъй като не обжалваха мерките си, предаде Нова телевизия.

„Инфлуенсърите“ Чеченеца и Куката бяха задържани в Пловдив, а Емили Тротинетката в София, след обявяване за общодържавно издирване. Две от лицата са осъждани и реабилитирани – единият за грабеж през 2017 г., а другият в рамките само на 2 години е бил осъден седем пъти за три грабежа, една кражба, лека телесна повреда и закана за убийство.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html