сряда, 1 май 2024 г.

Виктория и Явор печелят „Един за друг“

Имат дъщеричка на 6 години

Двойката Виктория Кузманова и Явор Зайн се големите победители в романтичното шоу „Един за друг“, пише „Галерия“. Бившата адреналинка от „Господари на ефира“, която в началото на формата не успя да вдъхне доверие у зрителите, ще обърне играта на 180 градуса, изкачвайки се на златната стълба.

Отново се носят на крилете на любовта

Двамата с Явор ще надвият любимците в надпреварата и безспорно най-комичните участници, които историята на риалитито познава – Иван и Александрина. Не е ясно обаче дали в последния епизод младото семейство ще спази традицията и ще раздели паричната награда между тях като победители и класиралите се на второ място. Снимките на „Един за друг“ са приключили едва преди няколко седмици, време в което ексцентричните влюбени не са успели да прикрият радостта си.

Припомняме, че в началото Кузманова, която има собствен салон и  работи като маникюристка, натрупа малка фен база. На пръв поглед капризната дама се справи брилянтно с трудните задачи, поставени от водещите Емо Чолаков, Краси Радков и Станислава Ганчева.

Останаха близки с другите участници

Явор, който осем години е бил кондиционен треньор не разочарова почитателите си. Понастоящем той работи в IT сферата. Двамата се запознават още докато красавицата е на екран. Гаджета са в продължение на една година, а след това тя забременява с дъщеричката им – днес невероятна госпожица на шест години. В миналото са били разделени за шест месеца заради желанието на Вики за втора рожба и несигурността на Явор. Сдобряват се малко преди старта на „Един за друг“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html