петък, 3 май 2024 г.

Щерката на Анелия подкара звяр за 120 бона

Ученичката провокира внимание с мощното возило

Дъщерята на попфолк певицата Анелия – Ивон, плод от някогашната й любов с Коко Динев, подкара нов автомобил, пише „Галерия“.

Тунингованата тийнейдъжрка се хвали с черен звяр, марка „Мерцедес“, струващ около 120 000 лева. Снимки на луксозното возило се появиха в официалния й профил в развлекателната платформа Инстаграм. Г-ца Динева е избрала два фокуса – външен и вътрешен дизайн. „Ей, нарцис“, „Двете котки“, “Безумно красива“, гласят малкото на брой коментари под фотосите, а причината – отвореният само за избрани профил на звездната наследница.

Показа автомобила в социалните мрежи

Запознати издават, че 19-годишната красавица живее в палата на майка си, намиращ се в столичния квартал „Драгалевци“. За да се чувства като истинска принцеса обаче, допринасят и двама от мъжете, успели да спечелят сърцето на хитовата изпълнителка – бившият й съпруг и баща на Ивон – Коко Динев, и сегашният й партньор – хазартният бос Любомир Захаринов. Вторият се познава с Ивон от близо година, малко преди той и Анелия публично да обявят, че са двойка. Оттогава насам я глези със скъпи подаръци – дрехи, аксесоари, бижута и парфюми. Гордостта на Динев получава не малко пари и от самия него, тъй като таткото държи нищо да не й липсва.

Певицата и хазартният бос се грижат нищо да не липсва на 19-годишното момиче

Бившата звезда на „Пайнер“ неведнъж е споделяла, че не е строга майка и позволява всичко на дъщеря си, в това число и разкрасителни интервенции на крехката й възраст.

Припомняме, че ученичката има няколко корекции на устните с цел увеличаване, а последната градска мълва загатва, че си е направила скули. Самата Ивон избягва да коментира темите, а за да не провокира интерес е оставила едва десет свои снимки в страницата си.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html