понеделник, 6 май 2024 г.

Георги Блажев се сгоди край родопски манастир

Възпитаничката на Стефан Данаилов показа пръстена

Писателят и панелист в „На кафе“ Георги Блажев е предложил брак на половинката си – актрисата Ива Папазова, в планината, пише „Галерия“. За важния миг авторът на „И заживели обидено“ и „Произход на видовете“ избрал малък манастир край китно родопско селце. Причината за това било желанието му да изненада бъдещата си съпруга, която по природа е враг на клишетата.  „За малко да намери пръстена в раницата, преди да й предложа. Не паднах на един, а на два крака. И явно не бях закрепил телефона добре, защото вместо сладко видео от годежа имаме отлични кадри на родопско синьо небе през март. Не мина по план, цял живот следвам това пусто сърце и често се съмнявах в GPS-а му. Днес разбрах, че си е наред. Просто ме прекарва през заобиколен път“, споделя бъдещият младоженец. Все още няма ясна дата за венчавката, единственото сигурно е, че ще бъде в тесен семеен и приятелски кръг.

С четиригодишния Боян, плод от любовта с първата му жена

Двамата се запознават преди шест години, срещат се в телевизията. Намират изключително сходни теми и общи интереси, постепенно споделените усмивки се превръщат във флирт, а флиртът в сериозна връзка. Писането е общата им страст. Ива, която е ученичка на легендата на българското кино и театър Стефан Данаилов, участва в създаването на книгата „Колко е лесно да бъдеш обичан“, посветена на Мастера, след неговата кончина. Блажев като човек на перото истински се възхищава на неукротимия й дух, въображението и стила в общуването.

Понастоящем двойката живее в нов дом, намиращ се в сърцето на София. Блажев купува имота преди година и половина, по-късно го обзавежда и двамата се настаняват в него. Ива е „виновница“ за визията. Избира светлия цвят на стените и арт мебелите, украсява с картини и любими статуетки, сантиментални сувенири и фотоси, запечатали едни от най-красивите им моменти.

За кратко светските мълви го обвързваха с Андеа Банда Банда

На повечето кадри е малкият Боян, синът на Георги от първата му жена. Любопитна подробност е, че Ива се грижи за момченцето, като за свое дете. Панелистът в сутрешното предаване „На кафе“ и майката на наследника му се разделят близо година след появата. След това Георги изпада в тежка депресия, вярвайки, че повече няма да срещне сродна душа по пътя си. Светските клюки за кратко го обвързват с колежката му Андреа Банда Банда, но единственото, което ги свързва, е силно приятелство. Самият Боян е скрит от медийното пространство по решение на татко си. Блажев не го показва на малкия екран, а всички снимки, които са публикувани в социалните мрежи, са отрязани или лицето на малчугана е прикрито с емотикон. Това е така, тъй като и Блажев, и Папазова не искат да са център на внимание, предпочитайки бляскавия и щастлив живот, встрани от светлините на прожекторите.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html