четвъртък, 2 май 2024 г.

Внучката на Доган с пищно парти за ЧРД

Малката Ноел навърши 2 години, изненадаха я с триетажна торта с Пипи Дългото чорапче

Синът на почетния председател на ДПС Ахмед Доган – бизнесменът Демир Доган, и съпругата му Памела отпразнуваха с пищно парти втория рожден ден на дъщеричката си Ноел.

Родителите на рожденичката Демир и Памела

То беше подчинено на Пипи Дългото чорапче и всички балони, флагчета и цветни транспаранти пренесоха гостите в чудния свят на любимата детска героиня. Майката на рожденичката – Памела, която е наследница на футболния мениджър Николай Жейнов, публикува в Инстаграм кадри от тържеството, като на някои от снимките е уловено и момиченцето. Лицето й обаче е покрито с емотикон. Това не е изненада, тъй като и Демир, и Памела избягват да споделят снимки на децата си. „Моята малка Ноел-ота“, пише брюнетката под част от фотосите, на които е заснет детският кът, отново декориран с панделки, балони и надписи. Впечатление прави и триетажната торта по поръчка в оранжево, зелено и жълто, декорирана с фигурката на Пипи, нейния кон, цветя, изписано пожелание и име. Този тип сладки изделия се предлагат на цени от 200 до 300 лева, пише „Галерия“.

Сладкото изделие струва най-малко 200 лева

Това обаче едва ли е бил големият разход на сина на Доган, който е броил няколко хиляди за почерпката, дизайнерските решения и тематичните тоалети на малчуганите, в това число и на първородния му син – Адмир.

Припомняме, че Ахмет Доган стана дядо за първи път през 2018 година, когато проплака внука му. През 2021 година той изпита същата радост и с появата на малката Ноел, кръстена на бащата на Памела.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html