петък, 3 май 2024 г.

Венсан Касел и Тина Кунаки сe развеждат

Венсан Касел

Една от най-одумваните и красиви светски двойки Венсан Касел и Тина Кунаки слагат край на брака си. Екшън героят вече е изтрил всички общи снимки със зашеметяващата си жена. Доскоро 56-годишният актьор и 26-годишната моделка, които са официална двойка от 2018 г., не пропускаха да демонстрират публично колко влюбени са един в друг. А от доста време двойката не е забелязвана заедно.

Мнозина сравняват актуалния плейбой на френското кино Венсан Касел с легендата Жан-Пол Белмондо. Приликите са очевидни! Двамата са хулигани и на сцената, и в живота, разтуптели са милиони женски сърца и им се носи славата по „тънката част“. Когато преди години 21-годишната тогава моделка Тина Кунаки завъртя главата на Венсан, медиите иронично коментираха, че тя е просто поредното му завоевание. Нищо подобно, актьорът и манекенката, която се изявява още като тв водещ и инфлуенсър, създадоха чудесно семейство. В началото на тази година след няколко седмици пазена тайна, стана ясно, че Тина е родила момиченце на звездния си съпруг – Амазони. „Любов моя, обожавам те!“, написа Касел под черно-бялата снимка, на която гушка невръстното пеленаче.

Венсан е татко и на още две щерки от първия си брак с прочутата италианска актриса Моника Белучи. Двамата бяха семейство 14 години и от нея са вече поотрасналите му щерки Леони и Дева. Новината за раздялата с Кунаки шокира света на киното, защото двамата бяха давани като пример за здраво семейство, въпреки разликата в годините. Общи познати намекват пред клюкарските издания, че причина за неочаквания развой вероятно е палавият нрав на Венсан. Все по-упорита става мълвата, че актьорът е особено близък с колежката си Ева Грийн. Зеленооката красавица от „Домът на мис Перигрин за чудати деца“ е сред най-търсените френски актриси, включително и в Холивуд. Касел обаче още е официално женен и предпочита да не официализира връзката си.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html