неделя, 5 май 2024 г.

Тръст „Синя България“ планира да прехвърли акциите си на Станимир Стоилов

От Тръст „Синя България“ обмислят да прехвърлят акциите си на Левски на треньора Станимир Стоилов, който напусна отбора след успеха над Локомотив (София) в събота.

Ето какво написаха от „Синя България“:

„Уважаеми левскари, след допитване, проведено сред членовете на Тръст „Синя България“, Управителният съвет на организацията взе решение да предложи прехвърлянето на своя дял от 10% от капитала на ПФК Левски АД на Станимир Стоилов, при условие, че мажоритарният акционер Наско Сираков депозира своите 86.6% в клуба.

Предложение за подобен ход бе направено спонтанно от фенове към Мъри на последната тренировка преди мача с Локомотив (София).

След като това предложение достигна до нас, решихме, че то е най-мъдрият вариант в настоящата ситуация. Считаме, че Станимир Стоилов е безспорният пазител на левскарството и като фигурата, ползваща се с най-голямо доверие в левскарската общност, е редно да се сдобие с механизъм, който да му позволи да изгради работеща управленска структура в ПФК Левски спрямо своята визия за развитието на клуба.

С уважение, УС на Тръст “Синя България”.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html