вторник, 30 април 2024 г.

Йозджан Дениз осъди бившата си за шамар

Разделената двойка и синът им Кузей

Йозджан Дениз, познат в култовата си роля на Фарук в „Завинаги“, е осъдил бившата си жена за лошо поведение и шамар. Съдебната сага между него и Фейза Актан продължава, но този път делото не е за родителските права над невръстния им син. През лятото на миналата година в публичното пространство бяха разпространени кадри от охранителните камери пред нощен клуб в Истанбул, на които се вижда Фейза да зашлевява шамар на актьора и да разкъсва тениската му. Еда Актан, сестрата на Фейза, също е свидетел на случилото се помежду им и е привлечена като обвиняема.

По време на делото Актан и сестра й бяха признати за виновни, въпреки че адвокатът им твърдеше, че преди събитията пред бара Йоздан е посетил без разрешение дома на бившата си съпруга с искане да отведе малкия им син Кузей на училище. Юристът поддържаше версията, че поведението на Дениз е причината за агресията, която по-късно клиентката му е проявила към него.

На Фейза бяха повдигнати две обвинения – за причиняване на нараняване и повреждане на имущество и трябва да плати глоби в общ размер на 7500 турски лири (около 700 лева). Сестра й Еда, която е отправила обида към Дениз – нарекла го е „животно“, е осъдена да заплати глоба от 2600 турски лири или малко над 200 лева. Фейза и Еда не се явиха на делото, както и Йозджан.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html