понеделник, 6 май 2024 г.

Кейти Пери спря алкохола заради Орландо Блум

Съвместният им живот не е лесен, но са заедно вече 7 години

Попдивата Кейти Пери стана въздържателка и не близва нито капка. Красивата певица е взела това решение заради мъжа до себе си – холивудския ас Орландо Блум. Кейти никога не е имала проблем с чашката, но като млада жена с натоварен график, често е разпускала с питие в ръка. Звездата е във вихъра си в момента като жури в „Американ айдъл“. Заедно с колегите си съдии от популярното шоу – Лайънъл Ричи, Люк Брайън и Райън Сийкрест тя беше на коктейл в баровския клуб „Мистър Парадайс“ в Ню Йорк. Там Кейти втрещи всички, като категорично заяви, че няма да пие алкохол.

Певицата се похвали, че е абсолютно трезва от пет седмици, защото иска да спре алкохола и е сключила „договор“ за това с партньора си Орландо Блум. Люк Брайън закачливо я попитал дали някога се поддава на изкушението, но тя сериозно му отговарила, че държи на думата си. „Дадох обещание. Три месеца“, каза тя.

На партито тя все пак е пила, но безалкохолни коктейли. Част от тях са били аперитивите на собствената й марка „Кейти Пери“, пуснати на пазара миналата година. Попиконата дори сподели любимата си рецепта за коктейл, който включва цитрусов вкус. Освен него в чаша просто се добавят две листа мента и резенчета краставица за свежест, пише „Пийпъл“.

Кейти Пери е един от любимите съдии в „Американ айдъл“ и сред феновете й са дори Орландо Блум и двегодишната им дъщеря Дейзи Дав. В интервюта актьорът е споделял, че смята жена си за силна натура и за важна част от шоуто.

Медиите в САЩ коментират, че решението на Кейти да спре пиячката, вероятно е свързано с намерението да заздрави връзката си с Орландо. Двамата нямат брак, но са официална двойка от близо 7 години. Само преди месец екранният Леголас от „Властелинът на пръстените“ призна, че не е лесно да се живее с Кейти.

„Ние се намираме в два много различни басейна. Аз невинаги непременно разбирам нещата от нейния и мисля, че тя също невинаги проумява ситуацията в моя. Понякога нещата между нас са наистина предизвикателни. Няма да лъжа. Определено се борим с нашите емоции и креативност“, каза Блум тогава.Според общи познати на двойката певицата ставала малко по-емоционална и раздразнителна, ако си позволи едно-две питиета. Може би точно това е причината да забрави за известно време високоградусовите напитки. Е, засега тя спазва своята част от договорката.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html