петък, 26 април 2024 г.

Хю Лори се завръща в продължението на „Доктор Хаус“

В момента се работи по продължението на култовия медицински сериал „Доктор Хаус“, съобщиха медиите зад Океана. Новото е, че този път се очаква епизодите да се излъчат за стрийминг платформата Hulu. Засега не е известно колко членове на огромния актьорски състав ще се завърнат, но със сигурност не може да има възраждане на „Доктор Хаус“ без самия Хю Лори.

Сериалът се излъчва за първи път в мрежата на FOX през 2004 г. и продължи 8 сезона и цели 177 епизода. В определен момент сериалът се превърна в най-гледаното телевизионно предаване на планетата. Само в САЩ над 20 милиона зрители го гледаха редовно.

Сериалът е оценен позитивно от критика, публика, телевизионни продуценти. Преди да се снима като ексцентричния, но гениален лекар, Хю Лори участва предимно в комедии. Има малка епизодична роля дори в „Приятели“, където играе пътник в самолета, който седи до Рейчъл и видимо не се интересува от проблемите й.

Сериалът го превръща в една от най-големите телевизионни звезди в света, както и в една от най-високоплатените. Образът му на Грегъри Хаус като лекар мизантроп, чиито грижи край леглото обикновено се състоят в обиждане на всички наоколо, е смятан за нещо като съвременен Шерлок Холмс.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html