четвъртък, 2 май 2024 г.

Анита на Рачков проговори: Отношенията между нас приключиха приятелски

Ива Димитрова за в. „Галерия“

Актьорът и тв водещ на „Като две капки вода“ Димитър Рачков и 24-години по-младата от него плеймейтка Анита Димитрова се разделиха в края на януари, но между тях не е имало конфликт и драми, както писаха по медиите, а двамата са запазили добри отношения.

Това призна ексклузивно пред „Галерия“ блондинката. „Предпочитам да не излагам личния си живот на показност. Единствено бих потвърдила, че отношенията между мен и Митко приключиха, и то по много приятелски начин“, лаконична беше Анита пред „Галерия“.  Тя вече изтри и всичките си общи снимки от Инстаграм с комика.

Явно възрастовата разлика от цели 24 години е оказала влияние на връзката им. Близки до Димитър Рачков твърдят, че причината за раздялата му с Анита не е вследствие на любовен триъгълник или изневяра, а тривиална – несходство в характерите Запознати твърдяха още в началото, че любовта им е обречена, макар и двамата да демонстрираха хармония и обич.

Запознават се на снимачната площадка на видеоклип на братя Аргирови към песента „Ние“, в който участват още Иво Аръков, Криско и Рафи. Видеото бе заснето през октомври 2019 г. Според слуховете отношенията им стават сериозни през февруари следващата година, когато двамата заживяват под един покрив.

Малко по-късно Рачков обяви официално връзката си с Анита по време на своя спектакъл „Забраненото шоу на Рачков“. На сцената на зала „Арена Армеец“ той каза:

 

От шест месеца живея с плеймейтка. Снощи исках да я гушна, а тя ми каза: „Остави ме, чета новата конституция“. През това време приятелката му беше в публиката, настанена във VIP ложата.

Анита се оказа лекарството, което излекува актьора след втората най-дълга връзка в живота му – 8-годишната му любов с Мария Игнатова.

Докато бяха все още влюбени, Анита и Рачков често ходеха заедно на почивки в чужбина. Комикът подаряваше на своята вече бивша половинка скъпи подаръци от пръстен, струващ над 5 бона, до чисто ново BMW.

Миналото лято даже тръгна слух, че влюбените са сключили таен църковен брак – нещо, което се оказа невярно.

Водещият на „Като две капки вода“ и Анита постоянно бяха вкарвани във всевъзможни сюжети от медиите, най-често свързани с раздяла, породена от голямата разлика в годините им.
Почти едновременно с раздялата обичаният актьор и тв водещ обяви, че се подготвя за турне с комедийния си спектакъл

„Забраненото шоу на Рачков“. Впрочем сега едноименното му шоу не е на екран, защото той води предаването за имитации „Като две капки вода“. Турнето ще започне от Бургас, после Варна, Пловдив, Стара Загора и ще завърши в зала 1 на НДК София.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html