събота, 27 април 2024 г.

Актрисата Диана Димитрова с нова порция снимки, че е бита

Актрисата Диана Димитрова сподели нова порция снимки в официалния си профил във фейсбук и ги определи като поредното доказателство за „упражненото върху нея насилие“. Тя цитира и входящи номера от съдебно-медицинско свидетелство и от преписка на прокуратурата. Тя коментира, че реакцията й е заради „опитите за манипулация на фактите“.

Снимка: Фейсбук на Диана Димитрова

„Публикувам за първи път тази снимка, която е част от Съдебно медицинска експертна справка № П-19/2023г. по описа на ВМА и цитат от преписката РБ Софийска районна прокуратура № 51990/ 22, 07.03.2023 : “Действително в настоящия казус се установява, че по тялото на Диана Димитрова има причинени мекотъканни травми – оток и кръвонасядания в областта на лява предно-странична част на лицето и лява раменница“, пише в преписката, която цитира актрисата.
„Казано с по-прости думи травмите от побоя са видни. Ясно се вижда следата от грайфера на обувката от ритника, който получих в главата“, посочва още Диана Димитрова и допълва „Като актриса, участвала в множество български и чуждестранни продукции, знам каква е разликата от сценичен грим и истински травми. Гримът се измива, а истинските травми остават видими и невидими белези за цял живот“.

Anteni.info припомня, че Юлиан Вергов категорично отрича обвиненията на Димитрова и дори я обвини в психически тормоз.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html