петък, 26 април 2024 г.

Моден фурор на Оскарите

Стефани Джоан Анджелина Джерманота показа пищни извивки СНИМКА: РОЙТЕРС

Лейди Гага се оказа Пепеляшка в нощта на Оскарите. Звездата се появи на бляскавата церемония с един от най-впечатляващите тоалети, разбира се, с познатата доза провокация. Облечена от глава до пети в есенната колекция на “Версаче”, певицата предизвика истински фурор, карайки един от фотографите буквално да залитне и да се строполи на земята в опит да заснеме модната находка, разкриваща гола плът и по-специално – очертаваща пищните й задни части. Тоалетът е свален буквално от витрината, тъй като официалното му представяне бе съвсем наскоро. Това не убягна на репортерите, които се фокусираха и върху избора на бижута. Стефани, както е истинското й име, бе и една от звездите с най-скъпи украшения по време на вечерта. За пореден път дръзка и различна, в края на събитието Лейди Гага бе семпла – със скъсани черни дънки и широка ежедневна тениска.

Джейми Лий Къртис избра цвят шампанско СНИМКА: ИНСТАГРАМ

Блясък и възхита предизвика още Джейми Лий Къртис, която беше отличена за актриса в поддържаща роля за работата си във „Всичко навсякъде наведнъж“. “Моят екип, моят агент, моят съпруг и дъщерите ми и всички, които обичат киното – току що спечелихме „Оскар“, каза през сълзи Къртис, изтъквайки още, че се е облякла като статуетката – с цвят шампанско, обсипан със скъпоценни камъни. За да прилича действително на наградата, тоалетът е втален, дълъг до земята и с ръкави до китките.

Риана, в напреднала бременност изпълни песента „Lift Me Up“ от „Черната пантера: Уаканда завинаги“, също номинирана за статуетка. 35-годишната актриса и певица се появи на сцената с тоалет от няколко части, като най-впечатляващи се оказаха линиите и декорацията на топа – сутиен от черен сатен, покрит с тъмен тюл, по която дължина симетрично се разпръсва допълнителен блясък от различни по големина и форма камъни, наподобяващи диаманти.

Певицата и актриса е в напреднала бременност СНИМКА: ИНСТАГРАМ

Същите отлично комбинирани с бижутата й – плътна огърлица и тежки обеци.

Мишел Йео бе заложила на нежна тиара, пръстен и обеци. Визията й бе забележителна, а основен фактор за това – изборът на снежно бяла рокля от колекцията на “Диор”, включваща тюл и пера. Впечатление направиха Кара Делевин и още. По отношение на силния пол, изключително елегантен бе Ки Ху Куан – класическа бяла риза, черен костюм с прави и изчистени линии, брошка, която камерите не пропуснаха да уловят, часовник и няколко на брой гривни.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html