петък, 26 април 2024 г.

Изабела Роселини живее с кокошки във фермата си

Актрисата е твърдо против хирургичните интервенции за разкрасяване

Знаменитата актриса Изабела Роселини призна, че не се страхува от остаряването и не е любителка на хирургичните методи за разкрасяване и подмладяване. Пленителната дама вече е на 70 години, но все още изглежда очарователно. Основната причина за това е именно естествената й красота, лишена от ботокс, филъри т.н.

Както е известно, тя е рожба на една от най-звездните двойки в киното – шведската актриса Ингрид Бергман и италианския режисьор Роберто Роселини. Наскоро Изабела стана рекламно лице на известна марка парфюми и по този повод тя говори пред изданието „Пейдж сикс“.

„Всички остаряваме. Това е част от човешката природа“, казва актрисата и изрично подчертава, че никога не е правила корекции по себе си. „Мисля, че ако човек веднъж тръгне по този път, няма връщане назад – може да спечели битка, но ще загуби войната.“

Изабела живее в голяма ферма в Лонг Айлънд, в която отглежда кокошки, кучета, пчели и овце. Голяма част от здравословните храни, които консумира, е отгледала сама. „Мисля, че е несъвместимо да имам органична ферма, да се храня здравословно и след това да си инжектирам ботокс. Това e противоречиво и взаимоизключващо се“, заяви Роселини.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html