вторник, 16 април 2024 г.

Кои са най-добрите любовници според зодията

Снимка: БГНЕС

Повечето от нас живеят в заблуда за реалните си възможности. Мислим си, че сме неустоими, а всъщност сме на опашката на класацията или се подценяваме. Това важи и за представянето ни в леглото, пише в. „Галерия“. На помощ идват планетите, които ще разгадаят мистерията дали сме добри любовници или сме гола вода в леглото.

ОВЕН

Представителите на този знак спокойно могат да бъдат определяни като машини в леглото. Овните имат невероятно силен сексуален темперамент, те винаги горят от страст. Представителите на знака са изключителни любовници, знаят как да задоволят партньора по най-добрия начин и владеят в съвършенство любовната игра. Те обаче са и доста взискателни към жената или мъжа до себе си.

Трябва много да се постараете, за да отговорите на очакванията им.

ТЕЛЕЦ

Телците правят секса с чувство и любов. Затова много се стараят партньора им да бъде обгрижен и да се почувства специален. Представителите на този знак притежават и невероятна сексуална интуиция: те винаги знаят какво иска партньорът им в леглото. Знаят и как да ви предразположат за интимност – ще приготвят вкусна вечеря, ще вземат хубаво вино и ще пристъпят към целувките в най-подходящия момент.

БЛИЗНАЦИ

Те с право са определяни за майстори в леглото. Близнаците умеят да съблазняват от пръв поглед и да подлудят партньора си само с докосване и целувка по врата. Правят любов с фантазия и бурна страст. Имат невероятно въображение и харесват по-нестандартните любовни игри. Ако обаче партньорът им харесва стандартния секс, няма да остане доволен.

РАК

Раците не са просто секс гурута, те са и алтруисти в леглото. Те изучават Кама Сутра и владеят до съвършенство тантричния секс, затова ще могат да задоволят и най-претенциозния партньор. Харесват и дългата любовна игра, защото за тях сексът не е просто секс, а интимност и обяснение в любов. Ако усети, че сте безчувствени, бързо ще загуби интерес.

ЛЪВ

Лъвовете обичат секса и това, което е много по-важно за техните партньори, те знаят как да го правят добре. Те са много изобретателни. Могат да бъдат и добри учители и с удоволствие ще ви посветят в тайните на добрата любовна игра. Единственият проблем е, че бързо губят интерес и ако се влюбите, дълго ще ближете рани по Лъвовете. Но ако те хлътнат и поискат да бъдат с вас, ще се радвате на интимните им ласки дълго време.

ДЕВА

Трудно можете да влезете под кожата на Девата, защото са взискателни, претенциозни и изискващи дори и от партньора си, с когото не смятат да имат нищо друго освен сексуална връзка. Т са и истински секс мислители. Всяка дейност, която изисква поне кратко спиране на умствената дейност, ги кара да изпадат в паника. Затова имайте предвид: дори вие и Девата да сте имали невероятен секс всъщност тя през цялото време е мислела нещо важно.

ВЕЗНИ

Секс мечтатели и романтици могат да бъдат наречени Везните. Те постоянно са  влюбени и често имат еротични сънища с жена или мъж, които са харесали в магазина, в парка или в ресторанта. Ако останат силно привлечени от вас, ще направят и невъзможното, за да ви имат и няма да се откажат лесно от обекта на чувствата си. Може и да не са най-добрите партньори в леглото, но със сигурност са най-романтичните и определено знаят как да впечатлят желания мъж или жена.

СКОРПИОН

Скорпионите са адски секси и привлекателни. Те са като магнит. Всички ги искат и не могат да се сдържат. Те имат голямо сексуално желание и познават отлично изкуството на любовта. Понякога обаче предпочитат да обичат партньора в мислите си. Трябва да им дадете възможност да се отпуснат и ако това се случи, бързо ще разберете, че те всъщност са доста перверзни.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците в любовното изкуство са като на състезание, където трябват много тренировки и често практикуване. По-бързо, по-високо, по-силно. Ще се постарае да достави удоволствие на партньора си максимално дълго и често. Като цяло Стрелецът е пионер и пример за всички момчета, прекрасен във всяко отношение. Ако не вземете предвид страстта му към любовните приключения и честата смяна на партньори.

КОЗИРОГ

Козирозите са убедени, че сексът е необходим на нормалния човек по две причини: за продължаване на рода и за здраве, така че представителите на този зодиакален знак прави секс по план, като упражнение. Не очаквайте от тях романтични изненади или въображение в леглото, но пък ако харесвате стандартния секс те ще са идеалният партньор за вас.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите са новатори. Стараят се да измислят нещо ново, нестандартно, граничещо с абсурда. Те са дарени с невероятно въображение. От тях можете да очаквате най-нестандартните любовни игри, стига да си падате по тях. Любовната игра им е доста чужда, или по-скоро е неразбираема за околните. Затова малко от зодиите могат да харесат интимните ласки с тях.

РИБИ

Както във всичко и тук Рибите са егоисти. Ако очаквате добър секс от чувствени, романтични и влюбчиви Риби, сте сбъркали. Те правят любов на принципа „страхотен съм“ и с вяра, че са най-добрите в леглото. Представителите на този знак няма да се интересуват вие как се чувствате в леглото, а те какво изпитват от любовната игра. Рибите са сигурни, че партньорите трябва да им угаждат, а не те на тях.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html