понеделник, 29 април 2024 г.

Мария Бакалова снима с Бен Фостър

Бургазлийката поднесе двойна изненада на феновете Снимка: ЕПА/БГНЕС

Единствената българска актриса номинирана за „Оскар“ Мария Бакалова сюрпризира двойно почитателите си, присъединявайки се към две обещаващи продукции – трилъра „Floodplain“ от режисьора Тим Сътън и „Learning To Breathe Under Water“ от Ребека Форчън.

Бен Фостър ще бъде в главна роля

В първата лента, чиито снимки ще стартират през пролетта на тази година, нашенката ще си партнира с носителя на „Еми“ Бен Фостър, участвал в мегахитове като „Х-Мен: Последният сблъсък“, „Наказателят“ и „Последният оцелял“. В актьорския състав са още Катрин Уотърстън, позната от „Вавилон“ и „Фантастични животни“, както и Джъстис Смит, играл в „Джурасик свят: Рухналото кралство“. Главната роля е поверена именно на 42-годишния актьор и продуцент. Неговият герой ще се завърне в родния си град, опитвайки се да спре катастрофално наводнение… Срещайки се с някогашните си приятели, той се изправя и срещу големия си враг – миналото.

Ролята на бургазлийката не е известна, за разлика от втория филм, в който ще бележи участие. В „Learning To Breathe Under Water“ Бакалова ще играе българка, която става част от семейството на вдовец и неговия син, преобръщайки живота им. В ролята на вдовеца ще бъде Рори Киниър, известен от някои от по-новите Бонд филми, както и от британската театрална сцена.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html