понеделник, 29 април 2024 г.

Бойко Борисов: Три пъти вадя България от кризи

Снимка: БГНЕС

Три пъти вадя България от кризи, заяви Бойко Борисов пред симпатизанти в Общинския културен център в Разград.

„На тези избори трябва да подкрепите ГЕРБ не за друго, а защото сме загубили главния смисъл на държавата – институциите. Ние нямаме един авторитет в държавата, не вярваме на институциите. Това е разпад“, заяви Борисов.

„От първия ден им казваме, че крадат по един лев от джоба на хората и животът го доказа. Инфлацията скочи двойно. Те умишлено създадоха тази инфлация. При нас беше нула“, подчерта той.

„Сега, уж са вдигнали пенсиите, а те не ви стигат. От какво поскъпнаха дървата? Гората стана по-скъпа ли? Напротив – изнасяме, но те сложиха надценка. Кое наложи в България да стане толкова скъпо? Всичко произвеждаме. Виновно е лошото управление. Те имат 2000 души в центъра на София, поименно се знаят. Обслужват се чужди интереси“, заяви лидерът на ГЕРБ.

„Никаква война не ни е виновна. Три пъти съм се нагърбвал и съм вадил България от кризата. Дупката е вече към 10 млрд. лева. Ще понесем тези пасиви. Истински се надявам да върнем България отново в пътя“, отбеляза той.

„Доказахме етническата толерантност в смесените райони. Истински ме заболя, че не е изографисана църквата. Когато си тръгвахме, оставихме пари да се оправи джамията. Нито подът е пипан, не е мръднало. Щяхме да сме завършили вече“, каза Борисов.

„Съединението прави силата и ние ако не се обединим, нищо добро не ни чака. Този път гласуваме за себе си. Толкова е трудно, но само вие можете да ни извадите от кризата. Ако сме първи, не може да се шикалкави, ще направим правителство. Смисълът на парламентарните избори е да се състави правителство. Над милиард досега сме дали за избори, за да си чешем егото“, подчерта той.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html