понеделник, 29 април 2024 г.

Снежана Макавеева и Куката се разделят заради сексчат

Връзката им не продължи дълго

Актрисата Снежана Макавеева, която стана популярна от хитовия крими сериал „Под прикритие“, а сега гледаме в „Сървайвър“, е голямата любов на Мариан Вълев. Двамата се срещат на снимачната площадка на „Под прикритие“ и въпреки огромната разлика във възрастта си, страстта между тях е по-силна от всичко. Куката направо си губи акъла по 22-години по-малката от него блондинка, а двамата бързо се превръщат в една от обичаните двойки в арт средите.

Любовта им обаче е бурна и актьорите неведнъж се събират и разделят заради противоречия в характерите. Краят идва преди десет години, когато Куката попада на няколко нейни сексчата с други мъже и това ги разделя завинаги, пише „Галерия“. Преди това й прощава слуховете за афера със собственик на заведение, но когато вижда с очите си нейната кореспонденция с младоци, побеснява.

Към днешна дата той не желае да коментара старата си тръпка. А една от причините е лошата слава на русокоската. Тя неведнъж е била забърквана в грандиозни скандали, имало е слухове за връзки с жени,както и истории за алкохол и наркотици. Разбира се, това не може да се потвърди, но накуп с пикантните истории, Макавеева има и крими минало. Единствената си задгранична изцепка, за която самата тя си признава, е от неин престой в Милано. В италианската столица на модата тя се напива с компанията си и започва да вилнее в центъра на града. Арестуват я, а Снежана се сдобива с тройна присъда по бързата процедура за вандалски прояви, кражба и лъжесвидетелство. Затворът й се разминава, защото била непълнолетна, но не й било спестено депортирането в България.

Луди купони има още от Япония, Тайван и Южна Корея. За Корея заминава като ученичка. Започва да работи на 12 години като продава картички за благотворителност, тогава няколко модни агенти я забелязват й веднага я канят за модел. Момичето се дърпа, а дни по-късно хора от агенцията идват в училището й, нахълтвайки в час по химия. Викат още майката на Снежана, която успява да се договори с тях за подписването на договор от една година, а не от желаните три до пет. По това време нейната майка е учителка.

Буйният й нрав се укротил едва преди няколко години, когато тя се фокусира върху театъра и отглеждането на кучето си. Домашният любимец е изключително важен за нея, като освен у дома и навън, Снежана води четирикракото в театър „София“. Това пък й създава проблеми с колегите, които не одобряват  присъствието на куче в залата и то седящо на първи ред, дори по време на спектакли.

Понастоящем тя няма партньор в живота, а освен на работата е отдадена и на своите племенници – деца на братята й Валентин и Александър.

Близки издават, че самата актриса иска да избяга от бурното си  минало, в което е замесен още актьорът Деян Донков, и да се фокусира върху кариерното си развитие.

Една от причините да се запише в тазгодишния сезон на „Съврвайвър“ била идеята й да се популяризира, тъй като смята, че е забравена от кинаджиите. Във формата тя играе в коалиция с кулинарното гуро Божана Кацарова, не намира общ език с ММА боеца Георги Валентинов и футболиста Благой Георгиев – Джизъса. Тя е и от звездите, взели най-нисък хонорар за участието си.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html