неделя, 28 април 2024 г.

Приятелката на Тошко Неделев с гневен пост за странния му трансфер в Лудогорец

Приятелката на Тодор Неделев – Анита Терзийска, написа на стори в Инстаграм, че скоро ще излязат всички подробности около трансфера на полузащитника в Лудогорец.

„Не понасям несправедливости и то към толкова добър човек като Тодор! Най-удобно е да кажете, че е имал предложение за нов договор (с „по-добри“ условия нали?!). Тотална лъжа! Другите подробности ще излязат скоро, щом ще си казваме истината! Не сме длъжни да се обясняваме, но феновете го заслужават! Тодор е доказал неколкократно през годините, че не е меркантилен и играе в Ботев за емблемата и за своите фенове! Бил е до тях и в добро и в лошо, никой друг не е бил толкова лоялен години наред!”, пише приятелката на бившата 8-ца на Ботев.

“И последно искаме да благодарим на ръководството на Лудогорец, за показаното уважение и професионално отношение към Тодор!“, написа Терзийска в пост, споделен и от Неделев.

След като трансферът стана факт, Неделев се появи на базата на „канарчетата“ и през сълзи обясни, че Ботев го е продал „за обидно малко пари“

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html