събота, 27 април 2024 г.

Малката Кираз с два милиона

Талантливата Мая Башол, която е само 7-годишна, е новата любимка на зрителите. Заради изящните черти на лицето й неотдавна детето беше номинирано за титлата „най-красивото момиче в света“. Мая завладя сърцата на зрителите още с появата си в хитовата продукция „Почукай на вратата ми“, където изпълнява ролята на чаровната Кираз – дъщерята на Серкан и Еда (в ролите са други любимци – Керем Бюрсин и Ханде Ерчел).

Феновете на сериала са много доволни от избора на Мая, тъй като приликата й с нейната екранна майка Ханде Ерчел е повече от видима. Включването във втория сезон на успешната продукция през лятото на 2021 г. е дебют в телевизионен проект за малката красавица, но тя вече има завиден опит пред камера като модел и рекламно лице на детските линии на световноизвестни марки, като популярния турски бранд за дрехи LC Waikiki.

Мая Башол е родена на 16 май 2015 г. и е само на 2 години, когато започва да се появява във видеоклипове. За налагането й в модната индустрия от най-ранна възраст съществена роля изиграва нейната майка Асия, която има хиляди последователи в социалните мрежи. Тя започва да споделя снимки на очарователното момиче с разнообразни изискани и впечатляващи тоалети, превръщайки го в истинска мини модна икона. Ето как усещайки и виждайки, че Мая расте истинска красавица, тя взема в свои ръце кариерата й.

Асия избира за детето си красиви и стилни детски тоалети, след това я снима, обяснявайки й как да позира пред камерата. И трудът й дава своите плодове – Мая бързо придобива огромна популярност в социалните мрежи. Милионите й последователи в Инстаграм поставят лайкове, а под публикациите със снимки и видеа на красивото турско момиченце има стотици възторжени коментари и комплименти. Разбира се, някои недоволстват, че 7-годишната малка принцеса изглежда по-голяма за възрастта си, облечена в тези модни тоалети. Някои дори обвиняват майката на Мая, че лишава дъщеря си от детство. Но огромната част от следващите я поддържат Асия и коментират, че момичето го чака бляскаво бъдеще. И са категорични, че майката много правилно се занимава с кариерата на дъщеря си.

Днес Мая има собствен профил в Инстаграм с близо 2,5 милиона последователи – постижение, с каквото много от по-възрастните й колеги в шоубизнеса не биха могли да се похвалят. Талантливото момиче поддържа и канал в YouTube , в който споделя забавни видеоклипове от своето ежедневие. Критиците вече й вещаят бляскаво бъдеще както в киното, така и в модния бранш.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html