неделя, 5 май 2024 г.

Маги Джанаварова разделена с бащата на бебето

Популярната певица Маги Джанаварова живее разделена с приятеля си, от когото очаква бебе, тъй като бъдещият татко Крис работи в международна компания в чужбина и двамата поддържат връзката си от разстояние и постоянно пътуват, за да са заедно. Красавицата призна, че ще става майка в ефира на благотворителния минисезон на шоуто за имитатори „Като две капки вода“, чийто средства отиват за детски каузи. Джанаварова спечели третата вечер на спектакъла по Нова телевизия в дует с малката Боги, влизайки в образа на Уитни Хюстън.

Певицата с малката Боги в образа на Тина Търнър в „Като две капки вода“

34-годишната Маги вече знае и пола на бебето, но го крие от суеверие, пише „Галерия“. Тя вече е избрала и името на наследника им и скоро започват да обзавеждат детската стая. Певицата е с Крис от година и половина. Той е по-малък от певицата и печели добре в международната компания, за която работи навън. Не е ясно дали гласовитата изпълнителка ще замине при любимия си, предвид кариерата си в България. Няма информация и къде влюбените планират да проплаче бебето им. Миналата година плъзна слух, че двамата са сключили таен брак. Впоследствие се оказа, че това не е вярно. Ролята на бъдещи родители обаче може да отправи влюбените към олтара.
Ако се съди по снимките в социалните мрежи, двамата обичат да пътуват и най-често са в Париж или Лондон, където най-вероятно е офисът на компанията, за която Крис работи. Бъдещият татко обича да глези половинката си и  със скъпи екскурзии в Израел, Дубай, Гърция, но тя никога не публикува негови снимки в социалните мрежи. Крие го, защото вярва, че щастието обича тишината. Миналата й връзка приключи с изневяра, която възпя в хита си „Виновен“. Твърди се, че колежката й Дара й е отнела бившето гадже и затова пази в пълна тайна настоящото.
На кадрите в профилите си Маги демонстрира суперформа и впечатляващо тяло, което поддържа години наред с много спорт и здравословен начин на хранене. Победителката в третия сезон на „Мюзик Айдъл“ е запалена по фитнеса и кикбокса. Предвид бременността си ще трябва да остави на заден план заниманията в бойния спорт, който практикува под ръководството на 5-кратния републикански шампион Марчо Марков. Определено е против енергийните напитки, както и всякакви други „добавки“, използвани от фитнес маниаците.
Джанаварова е заклета вегетарианка и почитателка на по-опростените менюта. Най-често похапва кисело мляко, яйца, сирене и ядки. „Вече има толкова много информация за това кое е полезно и кое не и понякога си мисля дали изобщо е добре да ям, каквото ми се иска. А храните, които избягвам, са картофи и сладко“, споделя Джанаварова. Подлагала се е и на гладолечение. Изкарвала е по 4-5 дни само на вода и чай. Накрая се чувствала по-свежа и пречистена.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html