понеделник, 29 април 2024 г.

Барчето на Люси Иларионов става магазин

Бизнесът му не процъфтя

Ресторантът за бързо хранене на известния режисьор Людмил Иларионов – Люси става магазин след фалита, пише „Галерия“. От приказното барче, обзаведено в популярния стил „Дисни“, няма и следа. Декорът, на стойност 20 000 лева, е напълно разрушен. Арт стените с червени акценти, вградени автомобили и анимационни герои са трансформирани в изчистени бели прегради, а мебелите, изработени по поръчка в уникални вид и размери – разпродадени. Същата съдба имат професионалните кухненски уреди, както и цялостният инвентар.

От шеметната визия няма и следа

Помещението, намиращо се в центъра на град Елин Пелин, родното кътче на половинката на режисьора – фолкпевицата Ани Хоанг, ще бъде ремонтирано от местни хора, с желание за нов бизнес. За разлика от Люси те ще имат шанс да разработят идеята си, а като основен фактор посочват ключовото място – в близост до центъра. За съжаление Иларионов не само не реализира плана си, а претърпя огромни загуби, тъй като отвори вратите на заведението ден преди обявяването на извънредно положение заради първите случаи на коронавирус в страната, през 2020 г. „Никой не очакваше това да се случи, а всичката стока, която бяхме заредили я изхвърлихме. Късмет… Влагахме и мислехме, че ще си върнем вложените пари, но не се случи така. Ние не бяхме на себе си след като обявиха извънредното положение. Бяхме стресирани. Имаме огромна инвестиция и в момента, в който спряхме да работим бяхме във фалит, положението е страшно лошо,“ коментира в миналото Людмил.

С Ани направиха втори опит, но отново без успех. Тя продаваше понички, а той – пици, с единствената цел да изкарат пари и да възстановят поне една част от вкараните в проекта пари. В рамките на няколко седмици режисьорът работеше и като доставчик. Убедени, че бизнесът е труден, особено в днешните несигурни времена, те взеха решение да се откажат. „Продавам всичко, то е ново, стига някой да иска, при мен нещата не се получиха“, с тези думи Люси обяви, че краят е настъпил.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html