неделя, 5 май 2024 г.

Вергов ударил Диана Димитрова заради заплахи

Актьорът не иска и да чуе за нея

Звездата на Народния театър Юлиан Вергов, за когото се твърди, че е пребил колежката си Диана Димитрова преди повече от пет години на снимачната площадка на лекарската сага „Откраднат живот“, е бил изнудван, пише „Галерия“.

Разпространи снимки на насиненото си лице, без да каже кой е виновник за случилото се

Остри обиди, обвинения и заплахи от страна на художничката са провокирали артиста, който в момент на ярост е употребил физическа сила. Както стана ясно по-рано, между Юлиан и Диана действително е имало нещо повече от колегиални отношения и приятелство. Двамата са имали любовна авантюра, която е била известна за част от колегите им. Има твърдения, че брюнетката първа е посегнала и той не е главната причина за скандала. Преди да се стигне до сблъсъка, Диана, която и в миналото се е намесвала като трети човек и е разваляла иначе стабилни отношения, е заплашвала Вергов, изтъквайки че ще разкаже на любимата му за случилото се помежду им, като историята ще стигне и до ушите на вече порасналата му дъщеря.

„Всичко си има предел, тя определено не го познава“, коментира близък до артистите.

Факт за това, че Димитрова си направи и пиар, изтъквайки дълго време, че е била жертва – без адекватно да посочи ден, час, място и най-вече виновник, накара както приятелите на изкуството да й обърнат гръб, така и много от колегите, които така и не разбраха какво иска да покаже с действията си.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html