неделя, 5 май 2024 г.

Бурак Челик и Аслъ Туранлъ се разделиха

Романтичната им история започна по време на снимките на „По-красива от теб“

Светската двойка Бурак Челик и Аслъ Туранлъ, за която се твърдеше, че е на път да сключи брак, изненадващо сложи край на отношенията си. Според разпространяваната информация преди дни между популярните актьори са възникнали разногласия, довели до раздялата им.

Малко по-късно Бурак изтри от профила си в Инстаграм общите им снимки с Аслъ, а красавицата бе забелязана да се забавлява с бизнесмена Умур Сачкин в заведение в квартал „Бебек“. Актрисата побърза да отрече твърденията в турската преса, че има връзка с бизнесмена, но не и тези, че с харизматичния й колега вече не са заедно.

Любовната история на Бурак и Аслъ започна през миналото лято на снимачната площадка на романтичната комедия „По-красива от теб“.

Снажният актьор и модел (висок е 190 см), познат на аудиторията в България като Сердар от „Черна роза“, бе уличен тогава в романтична афера с красивата си колежка Аслъ Туранлъ. В „По-красива от теб“ Бурак изпълни главната роля в партньорство с младата звезда Джемре Байсел (Мелис от „Не пускай ръката ми“).

Според публикациите в турските медии тогава между Бурак и Аслъ, която също се превъплъщава в ключов образ в лятната поредица, са се породили романтични чувства по време на съвместната им работа по проекта. Едва няколко месеца след започване на връзката двамата обявиха намерението си да се оженят. Твърдеше се, че Бурак дори вече е представил своята нова любима пред семейството си, но за момента двамата предпочитат да не афишират връзката си.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html