неделя, 5 май 2024 г.

Марго Купър е обиколила 36 държави

Има десетки отличия от модни конкурси

Носителката на престижния приз „Мис Свят България“ Маргарита Коприянова, по-известна като Марго Купър е единствената звездна дама в предстоящия сезон на приключенското риалити предаване „Сървайвър“, успяла да разграничи личния и професионалния си живот, криейки подробностите за себе си от светлините на прожекторите. Всъщност знойната красавица има дълъг и повече от любопитен път – от младо момиче, реализирало мечтата си да следва журналистика в Москва, през доказало се име на модния подиум, до треньор, искащ да гради кариера като терапевт… Контрастите, които събира в себе си я правят различна и непозната за зрителите, които ще имат възможността да я видят на състезателната арена – място, където все още не се е доказала.

Манекенката не се страхува от битките в риалити шоуто

Красавицата отдавна не живее в Русия, откъдето е баща й, пише „Галерия“. Нейният дом дълго време беше Лондон, където учеше второ висше – психология. Иначе е завършила журналистика в Московския държавен университет  „Ломоносов“. Съвсем естествено знае перфектно руски и английски и дори предпочита да говори с приятелите си на тези езици. Известно време е заработвала като лайф треньор. Заради приоритетни ангажименти в сферата на модата се разделя с мечтата – да учи с Оксфорд. И въпреки строгия работен график, тя успява да разчупи сивото ежедневие с любими интереси. „Аз обичам да чета, най-вече книги за самостоятелно развитие и бизнес литература, занимавам се със спорт, обичам да се разхождам в парка, да пътувам. Харесвам психология и екстремните спортове, искрено се наслаждавам на изкуството. Винаги уча нещо ново“, коментира Купър в едно от малкото си интервюта. В период от живота си е искала да се занимава професионално с психология, която учи, да работи като терапевт и да помага на хората, но намира друг начин да протегне ръка – чрез каузите си. Освен това обожава спорта – катери планини, вози се на моторни шейни през зимата, кара ски… Скачала е с парашут, което е едно от най-вълнуващите й преживявания. Има сериозна подготовка, тъй като от години спазва хранителен и тренировъчен режим. Не консумира захар, не пие алкохол и избягва мазните храни. С времето диетата се е превърнала в полезен навик.

В Индия

Има списък с желания, точно това я отвежда в „Сървайвър“. Очаква и там да й „подливат вода“, тъй като целта е само една – голямата награда от 100 000 лева. „Фокусирам се върху думите и действията. Винаги ще има хора, които не те харесват. Първо – обичайте врага си, второ – щастливите и успешни хора, с високо културно ниво никога няма да се ангажират с клюки и прожектиране на негативността си върху другите. Аз лично не преследвам цел всички да ме харесват“, допълва манекенката. А в официалния си профил в развлекателната платформа Инстаграм споделя, че това е нейната среща с борбата за живот, която мнозина водят в реалността.

Малко хора обаче знаят, че е била част и от друго развлекателно предаване в миналото „Фермер търси жена“. „Да, вярно е, участвах в това шоу

Исках нови преживявания, като цяло обичам вниманието и камерата. Не съжалявам за участието си, защото срещнах много интересни и положителни хора, с които все още общуваме. Исках да се погледна отстрани и да опитам нещо ново“, коментира по повод участието си.

Необвързана е, то това вероятно е така заради високите изисквания, които поставя. Идеалния мъж описва така: „Списъкът с качества е безкраен, но обичам интелигентни, умни и добри мъже. Аз съм класически пример за момиче и обичам красиви ухажвания и жестове. Човек трябва да се отнася към другите с уважение, да се държи достойно, да ме гледа с влюбени очи, да измисли начини, за да ме впечатли и най-важното – да може да ме разсмее“. Въпреки че дълги години не е живяла и работила в България, Марго е силно свързана със страната, а „виновник“ за това е бил дядо й, който преди години й е разказвал с часове сладки истории.

Семейството я подкрепя по пътя на успеха и искрено се радва на реализацията й. Друга страст на хубавицата са пътешествията. Тя е обиколила над 36 държави и е живяла на различни континенти, като най-запомнящите й пътувания са били в Южна Африка и Индия.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html