събота, 4 май 2024 г.

Риана отново е бременна

Красавицата от Барбадос получи огромната чест да пее на „Супербоул“

Риана разкри, че е бременна за втори път в участието си в шоуто между двете полувремена на „Супербоул“, съобщиха Пи Ей медия и ДПА. Певицата от Барбадос направи първото си изпълнение на живо за последните седем години. Изтупана изцяло в червено, попдивата реши да се похвали пред цял свят, защото финала за купата по американски футбол е най-гледаното телевизионно събитие в Америка и има култов статус. За всеки изпълнител е чест да пее там!

В един момент Риана погледна многозначително към камерата, разтвори якето си и погали издутия си корем. Стадионът светна от хиляди усмивки.

По-късно представител на певицата потвърди, че тя наистина чака второто си дете. На стадиона в Глендейл, Аризона, тя изпя някои от големите си хитове в миниконцерт от едва 13 минути.

„Когато станеш майка, нещо в теб се случва и започваш да си мислиш, че можеш да се справиш с всичко в света. „Супербоул“ е една от най-големите сцени. Колкото и да беше страшно, защото не съм се качвала на сцена от седем години, имаше нещо вълнуващо в предизвикателството, което се откриваше. Важно е за мен да го направя тази година. Важно е синът ми да го види“, каза красавицата от Барбадос.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html