четвъртък, 2 май 2024 г.

ММА шампионът Георги Валентинов прави боен клуб

ММА боецът Георги Валентинов стяга куфарите за Карибите, където ще се реализира седмия сезон на приключенското риалити предаване, излъчвано в ефира на Би Ти Ви – „Сървайвър“. Седмици преди старта на снимките, шампионът се е фокусирал върху подготовката си, като за режима му се грижат едни от най-добрите и доказали се във времето треньори.

Атрактивният и успешен атлет, който е участвал и побеждавал в редица български и чуждестранни турнири, възнамерява да си тръгне от шоуто последен. До триумфа обаче не смята да влиза в заговори и коалиции. Това издават негови приятели, следящи изкъсо ходовете му до отпътуването, пише “Галерия”.

С Благой Георгиев бяха неразделни, преди да се намеси Златка Райкова

В хайлайф средите спортистът е прочут с любовните си авантюри, а кулминационен момент в това отношение е предложението за брак и скоростно разпадналият се годеж с плеймейтката Златка Райкова. Двамата имаха дълга връзка, изпълнена както с щастлива моменти, така и с предизвикателства, които неведнъж разклащаха добрия тон помежду им. Двамата се запознават преди близо десет години. Той е очарован от визията на красавицата, а тя – от мечтата му да се реализира зад граница, налагайки се като един от най-добрите ММА състезатели у нас. Връзката между боец и плеймейтка веднага провокира контрастни коментари, двойката попада под светлините на прожекторите и така интересът й към двамата нараства. С по-слаби ангели се оказва блондинката от Пазарджик. Историята помни куп обвинения за изневери, които ту събираха влюбените, ту ги разделяха. Усетил, че отношенията им се разпадат, Георги решава да действа – пада на коляно пред русокоската на сцената на музикалния формат „Като две капки вода“. Аплодирана от близките си приятели, семейство и разбира се, от почетното жури, тя казва „да“. А по-късно пред приятели разкрива, че не е имала друг избор. По-късно вкарва в леглото си Благой Георгиев – Джизъса. С тази стъпка къса окончателно приятелската дружба на мъжете. Показната им връзка кара Жоро, както го наричат в семейството, да се изправи в словесна битка и с двама им, наричайки Благо „смешник“, а Златка – с думи, които трудно се преглъщат от жена.

За да демонстрира, че след разлъката животът му е потръгнал нагоре – хваща следваща красавица, купува си нов апартамент в столицата, обзавежда го по последен писък на модата и споделя поредица от снимки на новия си бляскав живот. За съжаление и тази връзка се оказва токсична.

Привърженик на правилото, че е по-добре да си сам, отколкото зле придружен, Жоро се впуска в кратки забежки, но нищо сериозно. Трупа слава на лошо момче, известно е, че е привърженик на футболната агитка на „Левски“. Бил е в не малко свади, като слуховете гласят, че е участвал както в леки спречквания, така и в жестоки побои. Доказателства за това обаче липсват, а самият Валентинов не коментира негативните мълви.

Поставя фокус единствено върху кариерата си на ММА боец. Казва „да“ на екипа на приключенското риалити, за да допринесе за популярността си. Както и за да докаже, че е мъжкар, изправяйки се очи в очи с Благой, с когото за съжаление ще трябва да си партнира.

Иска голямата награда, като целта му е да инвестира парите в своя спортна школа. Това е една от детските му мечти, когато се заражда любовта към спорта въобще. Ако не успее да стигне до финалните битки, то със сигурност ще си подпомогне с дадения хонорар.

Очаква се Валентинов, както и останалият звезден състав, сред които известният актьор Филип Буков, кулинарното гуру Божана Кацарова, актрисата Снежана Макавеева, влогърът Стефан Попов – Чефо, да се отправят към Карибско море през средата на месец февруари. За първи път формата ще заложи на скъсен времеви интервал от заснемане и излъчване, като целта е зрителите да изберат своя фаворит, отвеждайки го до голямата награда на стойност 100 хил. лева.

 

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html