събота, 27 април 2024 г.

Бритни Спиърс се скара и с феновете

Проблемите на Бритни Спиърс сякаш нямат край. Да, попиконата спечели делото срещу попечителството на баща си и вече сама е господарка на авоарите си. Но продължава да тревожи приятелите си с изцепките си. Този път тя се скара с феновете си.

„Обичам и обожавам феновете си, но този път нещата стигнаха твърде далеч и личното ми пространство беше нарушено“, написа в социалната мрежа сърдитата Спиърс.

Как се стигна до скандала? Почитателите на певицата не са убедени, че тя е истински щастлива. Много от тях вярват, че съпругът й Сам Асгари е новият й, макар и неофициален попечител. Това ще рече, че той разполага не просто с парите й, които тя продължава да печели от авторски права, но ръководи всеки аспект от живота й.

По-крайните фенове на Бритни дори лансират версията, че тя е мъртва и я замества двойничка! След неин странен пост в мрежата, почитатели изпратиха полиция в дома й, за да се уверят, че е добре. Именно този ход изнерви певицата и тя се скара с феновете заради навлизането в личното й пространство.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html