понеделник, 29 април 2024 г.

Демет Йоздемир става чистачка на мафиот

Красивата Демет е мароканка, а Енгин е шеф на мафията

Започнаха снимките на дългоочаквания драматичен сериал „Моето име е Фара“, в който главните роли са поверени на две от звездите на турското кино – Демет Йоздемир и Енгин Акюрек. В свое скорошно изявление пред медиите очарователната Демет призна, че не е планирала завръщане на телевизионния екран през този сезон, но е била силно впечатлена от сценария на амбициозната поредица и поради тази причина е приела предложението да застане пред камера редом до именития си колега.

Относно партньорството й с Акюрек Демет изрази своята категорична убеденост, че то ще се окаже изключително успешно и обсипа своя колега с похвали, свързани с актьорските му качества. Тя уточни, че през лятната пауза на снимките на поредицата ще се включи и във втория сезон на хитовия интернет сериал „Между мен и света“, в който също изпълнява главна роля.

Амбициозната продукция „Моето име е Фара“ е римейк на американския криминален и драматичен сериал „Чистачката“, който пък е базиран на едноименната аржентинска поредица от 2017 г. Талантливата Демет се превъплъщава в образа на мароканка на име Фара, която пристига в Турция заедно със сина си, и започва работа като чистачка в дома на мафиотския шеф Тахир (Акюрек), за да осигури нужното лечение за детето си.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html