понеделник, 29 април 2024 г.

Виктория от „Ергенът“ заработи 100 бона с измама

Курсът на победителката в „Ергенът“ не е авторски

Победителката в първия сезон на романтичното риалити предаване „Ергенът“ Виктория Капитонова, представяща се за блогър и експерт в развитието на Инстаграм профили, е заработила над 100 000 лева с измама. Това сигнализираха опарили се потребители в непрекъснато развиващата се платформа Тик-Ток, пише “Галерия”.

Станислава е момичето, което разкри грозната схема

Стандартният пакет на Виктория струва 500 лв., а записалите са 232 души – т.е. простата сметка сочи, че в джоба си хапливата блондинка е прибрала 116 хил. лева. За съжаление сумата не е награда за усиления й творчески принос и иновативните методи, които предлага на заинтересованите по темата – как да станат известни в уебпространството, а е следствие от откраднат бизнес модел на световнопопулярната руска инфлуенсърка Марго Савчук. Същата изготвя поредица от лекции, набавя ментори и изобщо създава бранда си с огромен екип от специалисти, достигнали мечтаните успехи. Това, което прави Капитонова, е да вземе идеята и да я наложи на родния пазар. „Заработила ги е от всичко друго, но не и от авторски курс. Няколко момичета, които са осъзнали, че са станали жертва на измама и на краден курс, се свързаха с мен и ми изпратиха подробна информация, за да се затвърди онова, за което предупреждавах преди време“, казва момиче на име Станислава, която има над 50 хил. последователи в платформата.

В едно от видеата тя споделя, че Капитонова я е заплашила със съд. „Виктория иска да ми заведе дело, и докато си чакам призовката или поканата от Жоро Игнатов за „Съдебен спор“ – нямам търпение, ще продължим да си говорим за всичко това“, казва младото момиче. И докато тя и малцина се противят, голяма маса подкрепя Виктория. „Амбициозна е, намерила е начин и изкарва пари“, „Никой не ви кара да се записвате насила“, „Това е все едно до ушиеш реплика на скъпа рокля и да ви съдят, защото я продавате“, гласят някои от мненията.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html