понеделник, 29 април 2024 г.

Биляна Гавазова стана пиарка

Тв водещата Биляна Гавазова се отказа окончателно от изявите си на екрана и направи своя агенция за пиар и маркетинг, пише “Галерия”. В новото начинание тя има съдружничка – колежката й от Би Ти Ви радио Тереза Захариева–Апостолова, с която се познават от 15 години. Когато Биляна изненадващо напусна сутрешния блок на Би Ти Ви през март миналата година, двете решават да създадат своя компания.

„Две момичета със смели сърца и с добри мисли. Изминали своя журналистически път в най-големите български медии и силно убедени, че 20-годишният ни опит тежи много, но е само стабилната основа. До „покрива“ на мечтите се стига с много работа. Без да спираш да учиш. Летим от щастие. Работим с кеф, вдъхновение и усмивки на лицата“, призна Биляна Гавазова в социалните мрежи. Затова и журналистката не си губеше времето, а залягаше здраво над учебниците допреди месец. Наскоро тя се похвали с диплома за завършен курс по имейл маркетинг в Софтуерния университет, който завърши с пълно отличие. Това обучение, което обхваща както теоретичните основи на имейл маркетинга, така и всички важни практически стъпки, водещи до изграждането на работещ и продаващ имейл канал, сега много й помага в новата работа. Тя вече има своите клиенти и сред първите е компанията на мъжа й Тодор. Той отвори луксозен магазин на бул. „Черни връх“ преди години, лидер в доставката и монтажа на подови настилки, стенни покрития, мозайки и обзавеждане за баня на най-добрите световни производители. Съпругът й продава тоалетни чинии по 700 лева, и то на промоция. Въпреки високите цени обаче, се радва на редовни клиенти и солидни продажби. Сега агенцията на Гавазова се е заела да му помага да увеличи броя на последователите в социалните мрежи, както и да създаде стойностно и креативно съдържание, с което да ангажира аудиторията и да я подготви за навлизането на онлайн магазин на бранда.

Двамата стават двойка през 2014 година след десетгодишно приятелство. Преди това са в обща компания в младежките си години, но тогава между тях няма никаква тръпка. Десет години по-късно се срещат случайно и любовта ги поразява. „Това да я спечеля беше трудна битка, защото Биляна трудно се доверява, но аз бях търпелив. Сега тя ми е най-близкият човек, моята голяма любов и човек, на когото имам сто процентово доверие“, хвали я Тодор. А Биляна била недоверчива, защото ближела рани след осемгодишна любов, която обещавала да приключи с брак, но двамата се разделили най-ненадейно и тв водещата минала през изключително тежък период в живота си, в който си мислела, че се е срутил целият й свят. „Връзката ми беше много сериозна и всичко изглеждаше така, сякаш ще бъдем завинаги заедно. Никой в най-близкото ми обкръжение не мислеше, че ще бъда с друг човек. Когато се разделих с човека до мен, изпаднах в тотална дупка, в едно такова празно пространство, в което нищо не ти се прави. Затова отидох да живея при сестра ми, имах нужда от подкрепа. Тя много ми помогна да преодолея всичко“, споделяла е Биляна. Сега обаче е убедена, че връзката й с Тодор е кармична. „Само съдбата може да събере една двойка в точния момент“, убедена е Гавазова. Година след началото на връзката си те решават да имат дете. Така Биляна ражда Александър през май 2015 година, който сега е първокласник в елитно държавно училище. Журналистката се радва и на близнаци – момче и момиче, които са на сестра й Елмира, а според децата тв водещата е най-добрата леля на света. Те са само с година по-малки от сина й Алек и често са заедно, защото живеят в един и същи квартал – скъпарския столичен квартал „Изток“. Сестра й дори се шири в нов дом от миналата година, като стария дава под наем.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html