неделя, 28 април 2024 г.

Слави пусна поредния си музикален „шедьовър“ – този път за премиера Гълъб Донев (ВИДЕО)

Председателят на извънпарламентарната партия ”Има такъв народ” Слави Трифонов отново счупи щуромера. Позабравеният политик пусна нова песен във Фейсбук профила на своята телевизия 7/8. Този път тя е насочена към министър-председателя Гълъб Донев.

Според Дългия ставало дума за конкурс за политическа песен „ПолиТик-Ток“. Сценаристите на Слави призовават хората да им изпращат своите политически песни, а те ще ги излъчват в ефир.“Хей, хей, гълъбице, гълъб-доневице, мома Янева. Кой ще се намери кинти да намери за третия мандат“, са само част от лирическите прозрения на новото произведение, което е кавър на песента „Мома Яница“, пишат още от телевизията.

Припомняме, че преди дни Трифонов пусна нещо като „песен“ и за Лена Бориславова от „Промяната“. Безвкусицата предизвика предимно негативни коментари по адрес на Трифонов,  а Бориславова се закани да го съди.

Този път сценарият се повтори – самият Слави се покри, а мазните гьобеци и мурафети бяха пуснати от сценаристите му. Видеото напомня на хумористична самодейност от началото на 90-те, където явно все още живеят част от политиците ни…

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html