понеделник, 29 април 2024 г.

Тодор Трайчев вдига сватба

Певецът има силна връзка с дъщеря си

Дъщерята на популярния певец от времето на соца Тодор Трайчев – Теодора, се сгоди за американския си приятел Сет в средата на декември миналата година. И двамата живеят във Флорида, но бяха в София, за да прекарат коледно-новогодишните празници заедно с известния й татко, пише “Галерия”.

Фитнес инструкторът използва възможността да е в родината на приятелката си, за да падне на коляно и да й предложи брак. Той й подари красив пръстен с диамант на Морените на Витоша, а след това влюбените отпразнуваха радостното събитие с чаша шампанско. Тодор Трайчев е на седмото небе от щастие и не пропусна да се похвали във Фейсбук: „Тя вече не е само моя. Те долетяха тук от САЩ, за ми съобщят, че не могат един без друг. Пише го на устните им, пише го и на пръстчето й, където заслужено блести диамантения символ на  женската суета“. Теодора и Сет са заедно от лятото на 2021 година, но вече са убедени, че искат да прекарат остатъка от живота си заедно. Те планират сватбата си и по всяка вероятност тя ще е тази година отвъд океана.

Сет предложи брак на Теодора на Витоша

Дъщерята на Тодор Трайчев като малка искала да тръгне по стъпките на баща си, като стане певица. „Бях само на седем години, когато татко предложи на децата от квартал „Стрелбище“ да се присъединят към идеята за създаване на детско шоу. Една събота ги чакахме на определеното място с родителите им, но никой не дойде. Тогава той ме хвана за ръката и ми каза: „Ела с мен… Ще те заведа там, откъдето връщане няма. Попитах го къде отиваме, а той ядосано каза: „На сцената“, разказва Теодора.

Първото й качване там обаче не завършило както очаквала. Пяла на концерт в София Ленд. Смело стъпила на сцената и показала какво може, публиката започнала бурно да й ръкопляска и да иска да чуе още една песен от невръстната Теодора. Тя обаче не била подготвила такава. Наведох се и избягах от сцената”, спомня си тя.

Когато била на 8 години, Емил Димитров я поканил да снима филм в княжеския му дом. „В основата на „Слънчице при бате Емо“ беше детски дисковариант на песента „Моя страна, моя България“, в който се говореше за един папагал, който се опитва да пее великата песен. Бях при бате Емо с балета „Стела Арт“ и всичко се получи добре“, разказва Трайчева, която още от дете спечелила няколко певчески конкурса за млади таланти извън България.

Влюбените се запознали покрай фитнеса

В САЩ обаче тя се преориентира към фитнеса и сега е сред най-добрите специалисти там. Именно покрай този спорт тя се запознава и със Сет, който също е много известен треньор. Теодора вече два пъти е печелила една изключително важна награда в Съединените щати за продуцентство, мениджмънт и реклама на фитнес центрове.

Теди е от втория брак на певеца с балерината Даниела, която си отиде от този свят през 2016 година. Преди нея Трайчев беше женен за Мариана, с която през 80-те години бяха сред най-известните естрадни дуети, изпели хитове като „Искам да те нарисувам“.  Двамата заедно с невръстния им син Панчо емигрираха в САЩ през 1984 година и песните им бяха забранени. Сега Тодор е отново в България, пълен с идеи за нови песни и турнета. Той продаде бизнеса си с производство и пласиране на шкембе чорба, с който се завърна у нас в края на 90-те.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html