неделя, 28 април 2024 г.

Опашки от полунощ се извиха пред книжарниците във Великобритания за автобиографията на принц Хари

Кадър БНТ

Почитатели на принц Хари се изредиха на опашка, за да си купят автобиографичната му книга, която официално бе пусната в продажба в полунощ, предадe ДПА. Сред мераклиите да се сдобият със скандалния том имаше и фенове на кралското семейство, които искаха да разберат защо херцогът на Съсекс напусна монархическата фамилия. Някои дори го критикуваха, че разкрива пикантни подробности за Бъкингам, но все пак чакаха на опашка, за да се сдобият с книгата.

Мемоарите на принц Хари могат да унищожат британската монархия

Книжарниците в цяла Великобритания отвориха врати в 0:00 часа във вторник с подредени по рафтовете копия на противоречивите мемоари на Хари – „Резервен“ („Spare“). Въпреки че официално книгата се продава от днес, тя се появи в магазини в Испания още миналата седмица.

Талибаните и британски военни скочиха срещу принц Хари

Шепа хора чакаха пред известна книжарница на лондонската гара „Виктория“, за да бъдат едни от първите, сдобили се с копие от тома, съдържащ множество скандални разкрития и подробности за личния живот на британското кралско семейство.

Служителите отвориха вратите за тълпа от клиенти, които се събраха около книги, натрупани на маса и увити в черна опаковъчна хартия. На първите купувачи бяха раздадени копия, докато фотографите снимаха, преди още персоналът да започне да поставя стикери за половин цена върху копията и да ги подрежда върху специални рафтове в предната част на магазина.
Анкети сред хората, редящи се на опашките, показва, че те правят това, защото „искат да чуят разказа за събитията в кралското семейство от първоизточника“. От веригата книжарници Waterstones заявиха, че книгата на принц Хари е „едно от най-големите заглавия за предварителна поръчка от десетилетие“

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html