понеделник, 29 април 2024 г.

Румен Радев: Парламентът се дави в скандали и предизборно говорене

Снимка: БНТ

Президентът Румен Радев присъства на Освещаването на на бойните знамена и знамената светини на Българската армия на пл. „Свети Александър Невски“. Държавният глава прие почетния строй на представителните части на Българската армия и положи венец пред паметника на Незнайния воин.

Размяна на обиди и викове „наздраве“ между Бойко Рашков и Георги Георгиев

Пред журналистите Румен Радев заяви: „Не искам да говорим за третия мандат, преди да са изчерпани всички опити около втория. Но ще обявя решението си в срок. По-важното е, че парламентът се дави в скандали и предизборно говорене, а има важна работа за вършене. Обяви, че законите по Плана за възстановяване са приоритет, а те не се движат, законите за Шенген също не се движат“.

Скандал в НС за „Джемкорп“ между ГЕРБ и „Демократична България“

,,За първи път България получи ясна подкрепа за Шенген, но за да се възползваме е важно да се приемат законите от българския парламент, иначе ще бъде много трудно“, допълни държавният глава.

Пореден скандал в парламента – този път заради обвиненията на Борисов

„Надявам се, че ще се прояви разум да има една систематичност и дългосрочна стратегия за развитие на въоръжените сили. Най-важният елемент в националната сигуност са хората – нека не го забравяме“, подчерта президентът.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html