вторник, 30 април 2024 г.

Кобрата краде хора от Слави

 

 

Снимка: Архив

 

Екип на в. „Галерия“ 

Няколко от старите муцуни в политиката навиват Кубрат Пулев да участва с партията си на изборите през март, които все по-ясно се задават, научи „Галерия“. Те изчислили, че проектът на шампиона по бокс би обрал разочарованите избиратели на Слави Трифонов и на „Възраждане“, които не споделят докрай русофилските напъни на Костадин Костадинов.

Според бивши лидери на дясното и в двата сегмента има по-западно ориентирани фенове, които очакват подходящ лидер.

Кобрата още не е дал категоричен отговор. Той учреди „Велика България“ и юридически няма проблем да се яви на извънредния вот. Приятели обаче го съветват да изчака до есента, когато може да има нови избори 2 в 1 с общинските.

Очаква се тогава избирателите да са още по-разочаровани и да потърсят нов месия, както направиха със Слави Трифонов. Прогнозите сочат, че дотогава е много вероятно Борисов да се оттегли, а отчаяните му фенки да търсят нов мъжествен спасител.

Кубрат Пулев не е просто боксьор, както го знаят повечето хора. През ноември 2022 г. той завърши успешно политология в УНСС. „Чувствам се щастлив и удовлетворен от времето, в което успях да бъда част от магистърската програма по политология на УНСС. Време, което ми даде ценни знания, и време, което ми даде възможност да срещна изключителни професионалисти сред преподавателите. Благодарен съм на ръководството на университета за този шанс“, каза тогава Кобрата.

В момента той прави редовна докторантура във Висшето училище по сигурност и икономика, а негов научен ръководител е проф. Нина Дюлгерова, научи „Галерия“. Ректорът на ВУСИ проф. Георги Манолов е сред любимите му преподаватели по политология, твърди самият Пулев.

Нагласата му да се занимава с политика са от 2-3 години, но все още не е дал ясен знак дали ще се насочи към парламентарно представителство или ще играе чак на президентските избори. Партията му „Велика България“ беше учредена през юли 2021 г. От тогава до сега редица слухове пращаха Кубрат Пулев на избори, но самият той не е обявил публично какви са плановете му.

 

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html