неделя, 5 май 2024 г.

Анонимните заплашиха Александър Вучич и Сърбия (ВИДЕО)

 

Снимка: БГНЕС

Хакерската организация, която се представя като Anonymous, известна с множество акции по света, изпрати заплахи до президента на Сърбия Александър Вучич, че ако не спре „действията в Косово, хората в Косово няма да останат без подкрепа“, съобщиха от Политика.

Във видео съобщение, публикувано в Twitter и YouTube, чрез акаунта на AnonimusTv, заявиха на президента Вучич да ги очаква и освен заплахи към президента на Сърбия, не се поколебаха да нарекат сърбите от Косово и Метохия престъпници, и  представиха държавата Сърбия като войнолюбива.

„Ако не спрете опасните действия в Косово, народът на Косово няма да остане без подкрепа. Ние сме анонимни. Ние сме легион и сме непримирими. Ние не забравяме. Очаквайте ни“, се казва в съобщението.

Маскирано лице с модифициран глас заяви, че „сръбски престъпни елементи“ се опитват да провокират въоръжен конфликт.

„Сръбският автократичен президент, който е марионетка на Владимир Путин, се опитва да дестабилизира региона, използвайки механизмите на насилие и терор на военнопрестъпника Слободан Милошевич. Но се знае, че тези опити са самоубийствени за него. „В разгара на войната в Украйна Сърбия е единствената страна, която официално обяви съюза си с Русия, отхвърляйки постоянните призиви на Запада да се присъедини към санкциите на ЕС“, се посочва в съобщението.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html