неделя, 5 май 2024 г.

Кирил Добрев се похвали със съдебно решение, с което остава член на БСП

„Основният недостатък на истината и справедливостта е, че никога не идват толкова бързо, колкото ни се иска. Даже Емил Димитров има такава песен. Понякога обаче нещата се случват символно. Преди една година, точно на този ден, бях изключен от БСП. Днес, на същия ден, получих последното съдебното решение, което окончателно утвърждава членството ми“. Това написа Кирил Добрев в личния си профил във фейсбук.

Публикацията съдържа и линк към решение на Върховния касационен съд, който оставя в сила решение от 28 октомври 2022 г., с което е отказано поисканото от председателя на партията Корнелия Нинова заличаване на Кирил Добрев и Калоян Паргов като членове на Националния съвет на БСП.

В началото на октомври лидерът на БСП Корнелия Нинова съобщи, че е получила призовка да се яви на разпит и да предостави запис и заверени копия на стенограма и протокол от заседание на Националния съвет на БСП в края на август т.г. по повод образувана прокурорска проверка по жалба на Кирил Добрев.Тогава Нинова посочи, че Добрев е изключен от партията, а съдът отказа да впише това изключване.

„Добрев идва на Национален съвет, присъства, изказва се два пъти и сега жали, че не е допуснат на Национален съвет“, каза тя.

„И тогава, и сега по-важното е, че Ема има рожден ден“, завършва публикацията си Добрев с поздрав към дъщеря си.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html