сряда, 1 май 2024 г.

Жената на Дарин Ангелов го заряза

Дарин и Антония не опазиха връзката си

Звездата на Народния театър “Иван Вазов” Дарин Ангелов и жена му Антония Русева са се разделили окончателно, пише в. “Галерия”. Причина за краха на връзката им е двойна изневяра, която двамата усилело прикриват.

Според запознати екранният Любо, както е известен актьорът от семейния сериал на БиТиВи “Скъпи наследници”, пръв е уловил половинката си в лъжа. Въпреки прегрешението, той решил да даде втори шанс на връзката в името на дъщеря им. За съжаление отношенията им така и не се подобрили, а кулминационна точка и напрежение допринесли авантюрите на Дарин. Той обаче бил категоричен, че вината на любимата му е далеч по-голяма, затова не се и чувствал длъжен да дава обяснения къде и с кого излиза. Любопитна подробност е, че те са разделени от няколко месеца, но нито Дарин, нито Антония официално го обявяват. Откакто си казаха “да” преди седем години, те градят имидж на сериозно семейство. Въпреки това злите езици още помнят миналото на брюнетката, която е имала афера с мъжа на модната ветеранка Евгения Калканджиева – Стефан Манов-Тачо.

Разбира се, Ангелов също прикрива “мръсни ризи”. Малко известен факт е, че навремето е бил гадже на Мариана Попова, с която участваха заедно в музикалния риалити формат „Като две капки”. Те изкарали заедно около две години, но актьорът хич не ще да си спомня за този период. С днешна дата двамата са в хладни отношения, защото раздялата им не преминала гладко. Връзката им приключила заради властния характер на певицата и желанието й постоянно да  контролира и манипулира. Понастоящем панелистът в сутрешния блок “На кафе” е необвързан, но според близки – не търси сериозни отношения.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html