четвъртък, 2 май 2024 г.

Исмаил Хаджиолу в страстна афера с колежка

Актьорът се носи на крилете на любовта

Талантливият турски актьор Исмаил Хаджиолу е ангажиран с главната роля в новата поредица на продуцентската компания „MF Yapım“ – „Принцеса без корона“.

За българските зрители  Исмаил е добре познат в ролята на Озан от драматичната поредица „Истанбулска приказка“. В родината си 37-годишният актьор е определян като истински хамелеон пред камерата.

За екранна партньорка на Хаджиолу в „Принцеса без корона“ е спрягана красавицата Ямур Танръсевсин, която завладя сърцата на почитателите на турски поредици с представянето си в драматичната продукция „Сърдечна рана“ (2021 г.).

Освен с успешната си кариера, Исмаил е популярен в своята родина и с бурния си личен живот. След два неуспешни брака – с актрисата Вилдан Атасевер и с инструкторката по танци Дуйгу Кая, преди няколко месеца Хаджиолу откри любовта в лицето на атрактивната актриса Аслъхан Гюрбюз (Халиме султан от „Великолепният век: Кьосем“, Мерве от „Малки убийства“).

Новият романс между тях започна още в средата на лятото, когато Исмаил публикува снимки от съвместната им ваканция с хубавицата, чрез които красноречиво потвърди информациите, че между двамата са се зародили романтични чувства. Освен с ролите си, той е известен в родината си и със скандалите около любовните му връзки. Вторият му брак с инструкторката по танци Дуйгу Кая, приключва с шумна раздяла, след като популярният изпълнител е уличен в изневяра с екранната му партньорка от драматичната поредица „Дете“ Мерве Чаъран, а Дуйгу обвинява публично актрисата, че е разрушила семейството й. Впоследствие любовта на Исмаил и Мерве се оказва краткотрайна и приключва след няколко месеца.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html