неделя, 5 май 2024 г.

Сам Уортингтън се пропи след „Аватар“

Актьорът се спасил от порока благодарение на съпругата си Лара Бингъл

Звездата от „Аватар“ Сам Уортингтън разказа, че е бил на ръба да загуби всичко заради алкохолизъм, включително съпругата си и кариерата. В обширно интервю за „Върайъти“ актьорът споделя, че след успеха на филма за благородната раса На’ви от планетата Пандора през 2009 г. ежедневно е консумирал огромно количество спиртни напитки. За него било обичайно да гаврътне четири-пет чаши шампанско, докато чака на терминала преди самолетен полет. Съпругата му Лара Бингъл веднъж казала, че никога не е виждала някой да пие толкова много. „Не можех да го осъзная. Мислех, че това е нормално“, спомня си Уортингтън.

Той разкри, че пристрастяването му към алкохола е било толкова неконтролируемо, че помнел градовете, които посетил по света, не по техните забележителности, а по любимите си местни барове. „Не харесвах това, което бях. Пиенето ми помагаше да преживея деня. Все още си вършех работата, но не мисля, че я било много добре“, споделя Сам.

Алкохолът направил Уортингтън раздразнителен, застрашил кариерата му и почти сложил край на връзката му.

„Побеснявах заради това, че някой ме е помолил за снимка или ме е снимал“, споделя актьорът. Ако някой се приближеше до мен, тревожността ми се покачваше до небето“, споделя още той.

Звездата бе арестуван за удар на фотограф през 2014 година. Всичко това спряло едва когато съпругата му Лара Бингъл му поставила ултиматум да спре. „Можеш да правиш каквото си искаш, но аз нямам нужда от това“, казала му тя.

Това бил катализаторът, който го върнал от ръба на пропастта. Сега двойката има три деца, а холивудският ас е оставил порока в миналото.

След осем години трезвеност Уортингтън се чувства много по-добре, като отново се превъплъщава в ролята на Джейк Съли в „Аватар: Природата на водата“, който тръгна в кината на 16 декември тази година за радост на милиони фенове по света.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html